Kaf-Kaf para arıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf para arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 01:15

KARŞIYAKA yönetimi, futbolculara geçen sezondan sarkan alacaklarını ve bu sezonun transfer peşinatlarını ödeyebilmek için harıl harıl para arıyor.

Haberin Devamı

1.2 milyon lirayı bulan ödemelerin hafta sonuna kadar gerçekleşmesi için yöneticilerden söz alan teknik direktör Yusuf Şimşek, "Kimsenin alacağı kalmayacak. Futbolcular lige moralli girecek" dedi.

Bu arada yönetim kadrodaki yabancılar dahil 19 futbolcunun lisans işlemlerini tamamladı. Ülkesinin yarın Özbekistan'la oynayacağı özel maç için Azerbaycan Milli Takımı'na davet edilen Shukurov'un evrakları beklenirken yeni transferlerden Mustafa Aşan'ın lisansı, peşinat ödemesinin ardından çıkarılacak. Kaleci Aykut ve gençlerden Bartu'nun da lisansı henüz çıkmadı.

BEHRAM OLMADI NECATİ DÖNÜYOR

Kaleci arayışını sürdüren Karşıyaka'da listenin ilk sırasında yer alan Mersin İdmanyurdu'nan Behram, Elazığspor'a gitti. Yönetimin mali konularda anlaştıktan sonra diğer alternatifleri değerlendirmek üzere beklemeye aldığı tecrübeli file bekçisinin Elazığspor'un teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yönetim, bu gelişme üzerine Çaykur Rizespor'dan ayrılması gündemde olan eski kalecisi Necati Yılmaz'ı listeye aldı. Yeşil kırmızılı ekipte 2008-2013 yılları arasında forma giyen, geçen sezon başında transfer olduğu Çaykur Rizespor'da şans bulamayan Necati'ye teklif götürülecek. Yönetimin Çaykur Rizespor'dah kiralık olarak el sıkıştığı stoper Cenk Güvenç, birkaç gün tatil yaparak sözleşme imzalayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!