Stüdyo City projesi öğrenciler için

Güncelleme Tarihi:

Stüdyo City projesi öğrenciler için
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 01:15

YÜCESOY Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla İzmir’in yeni çekim merkezi Seyrek’te yapımına başlanacak Studio City projesi, özellikle bölgede öğrenimini sürdüren üniversite öğrencilerinin konut problemine çözüm getirecek.

Haberin Devamı

Studio City’nin, 3 etapta toplam 330 adet daireden oluşacağını belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Cem Yücesoy, projenin ilk etabını Ağustos 2015’te tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Studio City projesinin, aynı zamanda önemli bir yatırım aracı olacağını da belirten Yücesoy, şunları söyledi:

Kira garantili

“Haziran ayında satışlara başladık. Çok kısa bir sürede tüm Ege’den yoğun müşteri ilgisiyle karşılaştık. Bunun sonucunda projemizin birinci etabını oluşturan ilk 76 dairemizin tamamının satışını gerçekleştirdik. Satışların ardından, evleri, ev sahiplerinden kiralayacağız. Kira garantili bu sistemde konutları öğrencilere dönük bir rezidans olarak işleteceğiz.”

Şişman Yapı kurucusu Mehmet Cem Şişman da, 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak Studio City’de kaliteyi ön planda tuttuklarını vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!