BARBİE TÜRKİYE’DE DERİN OLDU

Barbie’nin yeni müzikal filmi “Barbie ve Sihirli Dünyası”, 15 Ağustos’ta vizyona girdi. Barbie’nin tüm dünyada ‘Alexa’ olan adı, Türkiye’de ‘Derin’.

Haberin Devamı

Mattel Grubu, efsane bebek Barbie’yi beyazperdeye taşıdı. “Barbie ve Sihirli Dünyası” adlı müzikal filmin Türkiye’deki ilk gösterimi, Bodrum Oasis AVM içindeki Cinemarine’de yapıldı. Bodrum’da tatil yapan Pınar Altuğ,
Ahu Orakçıoğlu, Dilruba Sarıyer, Eda Aşık, Burcu Karabacak ve Sinem Nefesoğlu gibi ünlü anneler de deniz ve güneş keyfine kısa bir mola verip çocuklarıyla beraber filmi izledi. Katılımcılara gösterimin sonunda Barbie bebekler hediye edildi.


Avrupa’nın en iyisi

1996’dan bu yana pek çok ödül kazanan Four Seasons Hotel Sultanahmet, yeni bir başarıya imza attı. Otel, seyahat dergisi Travel + Leisure tarafından “Avrupa’nın En İyi Küçük Şehir Oteli” seçildi.


Kaporta sağlam

İşadamı Mehmet Karasu’ya Kuum Otel’de aralarında Cenk Öztanık ve Murat Aşık’ın da olduğu 15-20 kişinin saldırdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Haraç vermediği için saldırıya uğradığını söyleyen Karasu, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Kavga sırasında parçalandığı iddia edilen Rolls Royce’uyla görüntülenen işadamı, “Arabamda da bende de tek bir çizik bile yok. Kaportamız sağlam” dedi.

Haberin Devamı


Portishead İstanbul’da

Efsanevi İngiliz grup Portishead, Türkiye’deki ilk konserini bugün veriyor. Avis’in ana sponsoru olduğu konser, GNL organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ta, Midtown Fest sahnesinde gerçekleştirilecek. Konserin ön grupları İngiltere’den Savages ve Thought Forms ile Türkiye’den The Ringo Jets, The Away Days ve Telepotik.

Yazarın Tüm Yazıları