Drac Von Stoller hiç kitap okumuyor ama 155 kitabı var

Güncelleme Tarihi:

Drac Von Stoller hiç kitap okumuyor ama 155 kitabı var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 14:23

Drac Von Stoller’ı duymuş muydunuz? Duymadıysanız o sizin ayıbınız! Neticede 155 adet kitap yayınlamış bir yazardan bahsediyoruz...

Haberin Devamı

32 yaşında, okumaya üşeniyor ama 155 kitap yazdı! Zombi Naziler, Cehennemde Yağmurlu Gece, Yamyam Göl… Başlıklar ilginizi çekti mi? O zaman sizi son yılların (ve belki de tarihin) en üretken korku yazarı Drac Von Stoller ve külliyatıyla tanıştıralım. Şu anda Amazon’da satılan Stoller imzalı eser sayısı 155. Yazar kitaplarının kapak tasarımlarını da Photoshop vasıtasıyla kendisi yapıyor. “Ben okumaya üşenirim” diyen çıkarsa audible.com’da aynı eserlerin ses kayıtları da var. Okur yorumlarından çok yüksek puanlarla dönmemiş olabilir (ortalama bir buçuk yıldız.) ama 155 kitabı yazıp, kapaklarını yapıp, 12 online satıcının tamamında erişilebilir durumda bulundurmak bir azim meselesi. Kendisinin hakkı verilmeli.

Von Stoller’ı Google’da arayanlar ekteki görselle karşılaşıyor. Orta yaşlı ve bebek yüzlü bir adam üzerine vampir pelerini geçirmiş, sonra da üşenmeyip resim çektirmek için mezarlığa gitmiş. Aslında adamımız 32 yaşında, Tennessee’de yaşayan, üç çocuk babası bir arkadaş. Her insan gibi hayatının bir döneminde yaptığı işe yabancılaşmış, “Ben neyin peşindeyim” demiş ve yeni bir şeyler denemeye karar vermiş.

Haberin Devamı

Drac Von Stoller hiç kitap okumuyor ama 155 kitabı var

Önce müzikten başlamış ancak yazdığı ilk 10 şarkı pek yayınlanabilir gibi olmamış. İkinci denemesinde kendi tasarladığı kutu oyununu piyasaya sürmeye çalışmış, başaramamış. 'Bir de yazmayı deneyeyim' diyerek şu andaki kariyerine geçmiş.

Editör kullanmıyor, kendisi roman okumayı sıkıcı bulduğu için kısa yazıyor ve bu işten pek de bir para kazanmıyor. Yeni kariyer açma hedefini yarı yarıya başarmış. Ama eskisi kariyerini de kapatmış sayılmaz. Yazarlığın dışında hâlâ iki işte daha çalışıyor.

Sizi kandırmayalım okuduğumuz kadarıyla da biraz kötü yazıyor. Zatin 'Hangi türde yazsam' diye düşünürken elinin altındaki dvd’lere bakmış, ağırlığın korku filmlerinde olduğunu görünce o tarafa yönelmiş. Ama ‘Dünyayı Kurtaran Adam’ delisi bir toplum olarak ‘B sınıfı’ işlerin de kendine has bir kıymeti olduğunu düşünür, hakkını veririz diye tahmin ediyoruz.

Haberin Devamı

Özetleyecek olursak
* Hayatta kalma içgüdüsü diye bir şey varsa bu adamda fazlasıyla var.
* Artık kendi kendinizin yayıncısı olmanız çok kolay. Baksanıza adam 155 kitap yazıp yayınlamış. Satıyor mu, satıyor. Bir de iyi yazsa kim bilir neler olurdu?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!