Ben de Jesse Pinkman'ı özledim

Güncelleme Tarihi:

Ben de Jesse Pinkmanı özledim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 12:00

Dünyada izlenme rekorları kıran Breaking Bad dizisinin yıldızı Aaron Paul (34), canlandırdığı Jesse Pinkman karakterini anlattı.

Haberin Devamı

Kariyerinin bittiğini düşündüğü o yazı çok net hatırlıyor. 27 yaşındaydı. İlk ciddi rolünü HBO yapımı Big Love adlı dizide kapmıştı. Amanda Seyfried'ın iyi niyetli erkek arkadaşını canlandırıyordu. Büyük bir rol değildi ama onu mutlu etmeye yetiyordu. Sonuçta bu da bir adımdı. Los Angeles'tan bir Toyoto Corolla'ya binip Boise eyaletine gelmişti. Bu yol için kilometrelerce yol yapmıştı. Şimdi o günleri hatırlayınca, "Hiç olmadığım kadar mutsuzdum. Sinirim bozuktu, ne yaptığımı bilmiyordum" diyor.

KİRAMI AİLEM ÖDÜYORDU

Ben de Jesse Pinkmanı özledim

Aaron Paul, Breaking Bad dizisindeki rol arkadaşı Bryan Cranston ile.

Dünyada izlenme rekorları kıran Emmy ödüllü Breaking Bad dizisinde ünlenen Aaron Paul şimdi 34 yaşında. Kardeşlerinin en küçüğü olarak 17'sinde evden ayrıldığını, lise yıllarından beri oynayacağı büyük filmleri, büyük rolleri hayal ettiğini, şimdi ulaştığı bu popülariteye inanamadığını söylüyor: "Big Love dizisindeki rolüm bana çok para kazandırıyor sanırdı herkes. Halbuki bölüm başına 600 dolar alıyordum. Dizi bitince ailemden yardım istemek zorunda kaldım. Üç ay boyunca ev kiramı onlar ödedi. Bu onlar için de zor bir dönemdi. Ama sonra karşıma Breaking Bad çıktı" diyor.

Haberin Devamı

JESSE'NİN RUHU OMUZLARIMA ÇÖKTÜ

Ben de Jesse Pinkmanı özledim

Breaking Bad dizisinin senaryosu eline ulaştığında hiç düşünmeden seçmelere gitti. İlk bölümlerde kendinden emin, kabadayı, hafiften züppe bir Jesse Pinkman karakteriyle tanıştı. Fakat sezon ilerledikçe Jesse'nin ölü bakışlarla hayalet gibi yaşayan mutsuz, depresif ve kırılgan bir karaktere büründüğünü söylüyor Aaron Paul. Bu da onu zorlamış. "Jesse Pinkman'ın ruhu omuzlarıma çöktü" diyor.

O KADAR ÖZLÜYORUM Kİ...

Ben de Jesse Pinkmanı özledim

Haberin Devamı

"Bu karakteri canlandırmayı çok seviyordum. O kadar özlüyorum ki... Şüphesiz ki en sevdiğim işimdi. Bu işe dahil olan herkes için rahatlıkla şunu söyleyebilirim; herkesin favori işiydi Breaking Bad. En küçük rolde olandan başrole kadar hepimiz sete koşarak gidiyorduk. Bu yapımın bir parçası olduğumuz için gurur duyuyoruz."

BETTER CAUL SAUL'DE OLMAYACAK

Ben de Jesse Pinkmanı özledim

Aaron Paul, kendisi gibi oyuncu olan eşi Lauren Parsekian ile 2013 Mayıs'ında evlendi.

Aaron Paul'ün şimdilerde Breaking Bad dizisinin spinoff'u Better Call Saul'de rol alacağı konuşuluyor. Fakat Paul bunu onaylamıyor: "Keşke size heyecanlı bir haber verebilseydim ama açıkçası bu işle şimdilik bir ilgim yok. Bir parçası olmayı tabii ki çok isterim. Neler olacağını bilemeyiz. Belki senaryoda bana bir yer açar yapımcılar."

Haberin Devamı

PINKMAN ROLÜYLE İKİ EMMY ÖDÜLÜ KAZANDI


Aaron Paul, dizideki oyunculuğuyla 2010 ve 2012 yıllarında iki kez en iyi yardımcı aktör dalında Emmy ödülü aldı. Bu ödülü 2 kere kazanan 5 aktörden biri oldu.

HAYRANLARINDAN BREAKING BAD REMIX'I


Dizi bittikten sonra hayranları, meşhur repliklerden bir remix hazırlayarak sosyal medyada paylaştı.

BAKMADAN GEÇME!