Çorum’da fırtına zarar verdi

Güncelleme Tarihi:

Çorum’da fırtına zarar verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 11:51

ÇORUM’un Osmancık İlçesi’nde gece geç saatlerde etkili olan sağnak yağmur ve fırtına hastanenin totemini yıktı.

Haberin Devamı

Osmancık’ta etkili olan yağmur ve fırtına Devlet Hastanesi’nin bahçe girişindeki dev totemi devirdi. Metalden yapılan totemde maddi hasar oluştu. Fırtına ilçeye bağlı köylerde ise bazı ev ve ahırların çatılarını uçurdu.

Öte yandan sağanak yağmurun süreklediği küçük taşlar nedeniyle İstanbul- Samsun karayolu bir süre trafiğe kapandı. Yağmurun etkisini yitirmesinin ardından yoldaki taşlar iş makineleriyle temizlenerek yol ulaşıma açıldı.

KIRIKKALEDE SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA) - KIRIKKALE’de yaklaşık 45 dakika etkili olan sağanak yağış, şehir merkezi, belde ve köylerde su baskınlarına neden oldu. Meteoroloji yetkilileri, kentte metrekareye 36.8 kilogram yağış düştüğünü bildirdi.

Kırıkkale’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Kentte yaklaşık 45 dakika etkili olan sağanak; şehir merkezi, ilçe, belde ve köylerde maddi hasara yol açarken Yenimahalle Mezarlığı’ndaki çok sayıda mezar su altında kaldı. Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin bodrum katında yer alan mescit ve giriş katı da sular altında kaldı. Sağanak, şehrin Kayseri, Ankara ve Samsun bağlantılı karayollarında da etkili olurken araçlar bir süre yollarda kaldı. Araçlar, yağışın azalmasıyla yollarına devam edebildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Kaletepe Mahallesi Nokta Kavşağı’nda bulunan 10 katlı apartmanın istinat duvarı sel nedeniyle yıkıldı. Apartmanın otoparkında bulunan 3 araç da su altında kalarak zarar gördü.





















DHA-Genel - Türkiye-Çorum / Osmancık - Mustafa ULUSOY
2014-08-19 11:45:42

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!