Babaya gözyaşı

Güncelleme Tarihi:

Babaya gözyaşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 00:24

İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Ayda Field'in babası Haldun Evecan, ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Williams'ın eşi Ayda Field'in katılamadığı törende Evecan'ın diğer kızları İlgi ve Öykü gözyaşlarını tutamadı. İki kardeş yanlarında getirdikleri babalarına ait gömlekle babalarını uğurladı.

Haberin Devamı

İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Ayda Field'in babası Haldun Evecan, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Evecan için bugün Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde tören düzenlendi. Robbie Williams'ın hamile olan eşi Ayda Field'in doktoru izin vermediği için gelemediği törene Evecan'ın eşi Yasemin, kızları İlgi ve Öykü Evecan, yakınları ve sevenleri katıldı. Evecan'ın tabutunun üzerine "Canımsın" ve "Yasemin'inden" yazılı iki küçük çelenk koyuldu.

Babaya gözyaşı

Törene katılan Evecan'ın İlgi ve Öykü isimli kızları tabuta sarılıp dakikalarca gözyaşı döktü. İlgi Evecan yanında getirdiği babasına ait beyaz gömleği hem kokladı hem de öptü. Öykü tören boyunca babasının gömleğini elinden bırakmadı.

Haberin Devamı

Evecan için öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Evecan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı'ndaki aile kabristanına götürüldü.



Babaya gözyaşı


Robbie Williams ve Ayda Field Ağustos 2010'da Los Angeles'ta hayatlarını birleştirmişti.



Babaya gözyaşı

Baba Haldun Evecan

Babasının ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğulan Ayda Field, törene katılamadı.



Babaya gözyaşı

Ayda Field ilk bebeğine hamileliğinde...

Haldun Evecan, kızının düğününe katılmadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Evecan, o dönem verdiği bir röportajda eski eşi Gwen Field ile kızları Ayda henüz 5 yaşındayken boşandığını açıklamıştı.

Babaya gözyaşı

Ayda Field ve babası Haldun Evecan

Babaya gözyaşı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!