PATRONLAR NOBU KUYRUĞUNDA

Dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa’nın ünlü aktör Robert de Niro ile kurduğu Nobu’nun Bodrum şubesi geçtiğimiz günlerde açıldı. İş dünyasının Japon mutfağı tutkunu patronları, mekâna rezarvasyon yaptırmak için kuyruğa girdi.

Haberin Devamı

Azeri işadamı Mübariz Mansimov, Billionaire Club ve Cipriani’den sonra Robert de Niro ile şef Nobu Matsuhisa’nın ortağı olduğu Nobu’yu da Türkiye’ye getirmişti. New York, Londra, Milano, Monte Carlo, Moskova, Tokyo, Hong Kong, Pekin, Las Vegas ve Dubai’de hizmet veren Nobu, Türkiye’deki ilk şubesini geçtiğimiz günlerde Bodrum Yalıkavak’taki Palmarina’da açtı. Duyduğuma göre işadamları, mekânı görmek, lezzetlerini tatmak için rezervasyon kuyruğuna girmiş. Akdeniz’de tatil yapan birçok yabancı işadamı da Japon mutfağının duayeni dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa ve öğrencilerinin hazırladığı ikonik hale gelen özel lezzetlerin tadına bakmak için deniz, hava ve kara yoluyla günübirlik Bodrum’a geliyormuş.

Pitahaya’da caz
Yüksel Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak ve eşi Mina Onay Sazak, bu yaz Bodrum Eski Gölköy’de Pitahaya Home adında bir butik otel açmıştı. Karadağ’ın eteklerinde yer alan ve organik kahvaltısıyla meşhur Pitahaya, geçen hafta sonu bir caz dinletisine ev sahipliği yaptı. Süleyman ve Mina Sazak’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe Faruk Malhan, Arzu-Mehmet Kunt ve Maide Büyükkaymakçı’nın da olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Yıldızları ağırlıyor
İçkale Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İçkale, sahibi olduğu Belek Spice Hotel & Spa’daki “2014 Yaz Konserleri” kapsamında dünyaca ünlü isimleri Türkiye’ye getiriyor. 9 Temmuz’da Abba Gold, 16 Temmuz’da ise Alexandra Stan’ı ağırlayan mekânda yarın da, Ukrayna’nın popstarı Vera Brejneva sahneye çıkacak. İçkale, Kurban Bayramı’nın ikinci günü (5 Ekim) Demet Akalın’ı Spice Hotel & Spa’da tatilcilerle buluşturacak.


Yazarın Tüm Yazıları