Akçakoca açıklarında hortum oluştu

Güncelleme Tarihi:

Akçakoca açıklarında hortum oluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2014 15:02

DÜZCE’nin Akçakoca İlçesi’nde Karadeniz’de hortum oluşurken, deniz bir anda dalgalandı. Kıyıda bulunanlar cep telefonlarıyla denizde oluşan hortumu görüntüledi. Türkiye'de hortum artık doğal karşılanıyor. Geçtiğimiz günlerde de Marmara ve yine Karadeniz'de hortum oluşmuştu.

Haberin Devamı

Bugün saat 12.00 sıralarında, Akçakoca’da bir anda hava kararırken denizde hortum oluştu. Hortumla birlikte deniz dalgalanmaya başlarken, dalgalar kıyıya vurdu.

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Haberin Devamı

Sahilde bulunanlar denizde oluşan hortumu ilgiyle izlerken, cep telefonlarıyla bunu görüntülemeye çalıştı. Karadeniz’in açıklarında bir süre etkili olan hortum daha sonra yok olurken, dalgalar da etkisini kaybetti. Hortum sırasında aralıklarla yağmur da yağdı.

İŞTE AKÇOKOCA'DA YAŞANAN O ANLAR / FOTO GALERİ

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NDE YARIN KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR

Anadolu Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan uyarıda, yarın bölge genelinde rüzgarın güney yönünden kuvvetli eseceğinin tahmin edildiği belirtildi. Kuvvetli rüzgar nedeniyle başta Şanlıurfa ve Mardin olmak üzere bölge genelinde toz taşınımı beklendiğine yer verilen uyarıda, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar ve ilgililerin tedbirli olması gerektiği bildirildi.

KOCAELİ’DE YAĞMUR SERİNLİĞİ SEVİNDİRDİ

Akçakoca açıklarında hortum oluştu
İSTANBUL’DA HORTUM ALARMI

Haberin Devamı

Kocaeli bölgesinde son günlerde etkili olan bunaltıcı sıcakların ardından bu sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmurla gelen serinlik herkesi rahatlattı. Yağmur, bazı bölgelerde de ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan yağmur daha çok Gölcük ve Başiskele ilçelerinde etkili oldu. Yağmur suları yüksek kesimlerden düz alanlara inerken, E-130 karayolunun Gölcük geçişinde bazı noktalarda yer yer 10-15 santimi bulan su birikintileri oluştu, araçlar güçlükle ilerleyebildi. Yağışlar Gölcük’ün yanı sıra Dilovası, Kandıra ve Gebze ilçelerinde zaman zaman etkili oldu.

Akçakoca açıklarında hortum oluştu
SEFER İPTALLERİ DEVAL EDİYOR

Yağmurla birlikte oluşan serinlik, son haftalarda sıcaklardan bunalan bölge halkını da sevindirdi.

Haberin Devamı

EREĞLİ’DE DALGALAR YÜKSELDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yağmurla birlikte etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle denizde dalgalar oluştu.

İlçede dün gece başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Yağmurla birlikte rüzgar da etkili oldu. Saatteki hızı 25 kilometreyi bulan rüzgar denizde dalga oluşturdu. İlçede 2 kilometrelik sahil bandı boyunca kıyıya çarparak yükselen dalgaların boyu yer yer 3 metreyi buldu. Dalgalar, kayaları aşarak sahile kadar geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!