Samsunspor'da hedefler yüksek

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda hedefler yüksek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2014 15:27

Samsunspor'da hedef 600 bin Passolig Kart satışı .PASSO Genel Müdürü Gündoğan: "Samsunspor Kulübü ile hedefimiz 600 bin karta ulaşmak".

Haberin Devamı

PASSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Samsunspor Kulübü aracılığıyla 600 bin Passolig Kart satışına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.Gündoğan, Samsunspor İkinci Başkanı Recep Hun ile Nuri Asan Tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek, Passolig Kart konusunda bilgi verdi.

Passolig Kart'ın bir kulüp için çok önemli olduğuna değinen Gündoğan, şöyle devam etti:

"Passolig Kart sadece ayda 2 defa maçlara girmeye yarayan değil hayatın tüm alanında kullanılan bir kart haline getirildi. Dolayısıyla bu tüm dünyada yaşayan Samsunsporlulara da uygun hale getirildi. Sadece maça girişlerde kullanılan kart olmaktan çıktı, biz bunun potansiyelinin çok yüksek olacağını düşünüyoruz. Samsunspor Kulübü ile hedefimiz 600 bin karta ulaşmak. Samsun'da ve tüm dünyada yaşayan Samsunluları düşündüğümüzde bu hedefe ulaşırsak Samsunspor'a yıllık çok önemli gelir sağlamış olacağız."

Samsunspor'un PTT 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Giresunspor ile karşılaşacağını belirten Gündoğan, "Biz tribünlerin dolu olmasını istiyoruz. Bunun için maçı tribünde izlemek isteyen taraftarlar bu karta sahip olmak zorundalar. Şimdiye kadar 2 bin 300 civarında kart sahibi var. Dolayısıyla hızla bu kart sahibinin artması lazım" dedi.

"Kağıt bilet dönemi bitti"

Artık kağıt bilet ve eski kombine döneminin bittiğini dile getiren Gündoğan, "Her taraftarın cebinde Passolig Kart olacak. Bilet alındığında otomatik olarak karta yüklenecek. Taraftarlar sadece gidip stadyumda kartı okutacak. İsterse bu kartı başka kişiye transfer edebilecek. Buradaki tek şart da karşıdaki kişinin Passolig Kart'ı olması gerekecek. Taraftarlar tek maçlık transfer de yapabilirler. Bu kart tüm Türkiye'deki stadyumlarda geçerli olacak" ifadesini kullandı.

Samsunspor İkinci Başkanı Recep Hun ise geçen sezon Passolig Kart'ın son maça denk geldiğini ve çok talep olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu sezon ilk kez bu kart uygulanacak. Taraftarlarımıza tekrar çağrıda bulunuyoruz, mutlaka Passolig Kart almaları gerekir. Çünkü bu kartların ekonomik olarak kulübe de katkısı var. 15 lira olan kartların 7 lirası kulübe kalacak. Kart satımı konusunda çok geride kaldık. Sezon başlamasına az bir süre kaldı, inanıyorum ki taraftarımız bir an önce kart sahibi olmaya başlayacaktır. Çünkü biz boş tribünlere alışık bir kulüp değiliz. Takımımız da seyirci ile coşan bir takım. Lütfen taraftarlarımız Passolig Kart alsınlar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!