Bodrum'da Squash heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda Squash heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 01:20

BODRUM Belediyesi tarafından organize edilen Squash Turnuvası, CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un yaptığı açılış maçıyla başladı.

Haberin Devamı


Bodrum Belediyesi'nin tarafından The Marmara Bodrum Otel'in Squash salonunda düzenlenen Bodrum Squash Turnuvası'nın açılış maçını, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptı. 2 gün sürecek turnuvanın ilk maçı Başkan Kocadon'un rakibi Uzi Duenyas karşısındaki 2-0'lık üstünlüğüyle son buldu.
Sporseverlerin turnuvaya gösterdikleri ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kocadon, "Squash eforlu bir spor ve ben efor harcanan sporları çok seviyorum. Tabi biz bunu kendimiz öğrendik. Takımda çok iyi öğretmen arkadaşlarımız var. Bodrum'da Squash sporunu çok iyi oynayan arkadaşlarımız var. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Yani ileride bu Squashı yayabildiğimiz kadar yaymak istiyoruz. Aslında bizim şöyle bir projemiz var. Bodrum'daki otelci arkadaşlarımızla toplantı yapıp, hepsine bir ya da iki tane Squash kortu yaptırmak istiyoruz. Dünyada 20 milyon kişi Squash oynuyor. Bu 20 milyon kişinin bir kısmını Bodrum'a çekmek istiyoruz. Çok güzel portatif cam sahalar yapıyorlar. Bir tane anfi tiyatroda, bir tane de Bodrum Meydanı'nda camdan saha yapıp dünya şampiyonalarını burada ağırlamak istiyoruz ve Bodrum'da squash turizmini de başlatmak istiyoruz. Devamlı bu tip şeylere katılıyoruz. Tenis ise tenis, futbol ise futbol, squash ise squash, yelken ise yelken. Amaç, her yaşta sporun yapılabileceğini göstermek. Sporu kendilerinde bir yaşam tarzı olarak gören insanlar sağlıklı ve mutlu yaşarlar" dedi. Turnuvanın sonunda dereceye girenlere düzenlenecek ödül töreninde kupa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!