Kent Orkestrası'ndan parkta konser

Güncelleme Tarihi:

Kent Orkestrasından parkta konser
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 01:20

ŞEF Hüseyin Çebi yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Hatay Uğur Mumcu Parkı'nda bir konser verdi. Konsere Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberin Devamı

Üçyol'da bulunan Uğur Mumcu Parkı alanında düzenlenen konsere ilgi büyük oldu. Bine yakın müziksever, Şef Hüseyin Çebi yönetimindeki 36 müzisyen ve solistlerden oluşan Kent Orkestrası'nın konseriyle coştu. Solistler Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Tülay Şen, Bahar Pamukçu, Şenay Gökdemir, İpek Kaletaş, Müge Ökten, Esra Göndeş, Esi Taviloğlu ve Cevher Doğan sevilen yerli ve yabancı parçaları başarı ile sunarken, izleyiciler de oturdukları yerlerden şarkılara eşlik etti. Bazı vatandaşlar da coşkuya ortak olarak sahnenin önünde dans ederek konserin tadını çıkardı.

SELVİTOPU'NDAN TEŞEKKÜR
Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı öğrencilerinin dans gösterileriyle renklenen gecenin sonunda Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, orkestra şefi ve sanatçılara çiçek vererek Karabağlar halkı adına onları tebrik etti. Başkan Selvitopu ayrıca, bu konserin Karabağlar'da gerçekleşmesini sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na da teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!