Sokak ortasında alacak cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Sokak ortasında alacak cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 01:20

İZMİR’in Bayraklı İlçesi’nde, alacak yüzünden çıkan tartışma sırasında cinnet getiren 59 yaşındaki Kenan D., aynı otomobilde bulunduğu, ortağı olduğu belirtilen Şeref Çelik ve ve onun arkadaşı Turgut Çığır’ı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü. Ardından intihara teşebbüs eden Kenan D. silah tutukluk yaptığı için kendisine bıçakla zarar verdi. Yaralanan Kenan D. hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olay bugün saat 17.30 sıralarında Bayraklı ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet Caddesi 53 numara önünde meydana geldi. Çelik konstrüksiyon işleri yapan Kenan D., iddiaya göre kendisine 600 bin TL borcu bulunan Turgut Çığır ve ortağı olduğu belirtilen Şeref Çelik ile Osmangazi Semti’nde buluştu. Üç kişi, Turgut Çığır’ın kullandığı 35 LY 003 plakalı otomobille, Özkanlar Semti’ndeki bir alışveriş merkezinin önüne geldi. Park halindeki araç içinde çıkan tartışmada cinnet getiren arka koltukta oturan Kenan D., sürücü Çığır ile ön sağ koltukta oturan Çelik’i tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü. Ardından canına kıymak isteyen Kenan D. silahın tutukluk yapması üzerine bıçakla kendisini karnından ve boynundan yaraladı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen polis ekipleri yaralı Kenan D.’yi Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Otomobilin içinde bulunan Çığır ile Çelik’in ise yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

CİNNETİN NEDENİ İFLAS ÇIKTI

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Kenan D.’nin üzerinden üzerinde, ’Bu pislikler beni mahvetti, iflasa sürükledi. İnsanların yüzüne bakamaz hale geldim. Bu yaşta 450-500 bin TL’yi çalışarak ödeyemem. O yüzden bunları da kendimi de öldüreceğim, herkesten özür dilerim’ yazılı not çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!