Ve Muharrem İnce açıklıyor

Güncelleme Tarihi:

Ve Muharrem İnce açıklıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2014 11:13

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlanmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu ve partisine yaptığı kurultay çağrısı sonrası bugün beklenen açıklamayı yapıyor. Kılıçdaroğlu'na rakip olması beklenen İnce, dün belirlenen kurultay tarihi sonrası Twitter'dan basın toplantısı yapacağını açıkladı. Kılıçdaroğlu ise İnce'nin adaylığı için "" Gayet güzel arkadaşlar " dedi.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU : İNCE'NİN ADAYLIĞI GAYET GÜZEL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 11.15'te Ankara'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda kendisini bekleyen gazetecilerin, Muharrem İnce'nin bugün genel başkanlık için adaylığını açıklayacağına ilişkin soruları üzerine Kılıçdaroğlu, " Gayet güzel arkadaşlar " diyerek yanıtladı. İnce ile temasının olup olmadığına ilişkin bir üzerine de " Hayır " diyen Kılıçdaroğlu makam aracına bindi.

GAZETECİLERİN YOLU KESİLDİ
İstanbul'da özel bir programı olduğu belirtilen Kılıçdaroğlu'nun takip edilmemesi için gazetecilerin yolu kesildi. Konvoydaki koruma araçlarından biri yol üzerinde durdu. Araçtaki görevliler kaputu açarak bir süre motora baktı. Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu minibüs uzaklaştıktan sonra koruma aracı yoluna devam etti.

İNCE BUGÜN AÇIKLAYACAK

Haberin Devamı

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasıyla "Ortada bir yenilgi var, bir hezimet var. Böyle bir ortamda amacım partimi tartışmak, yıpratmak değildir. Amacım çözüm olmak, çözüm üretmektir. Böyle bir ortamın çözümü, bu riskin bedeli kurultaydır. Sayın Genel Başkan partiyi kurultaya çağırmalıdır" dedi.

Emine Ülker Tarhan ve bazı CHP'li isimlerin de benzer yöndeki çağrıları üzerine Kılıçdaroğlu, "Anlaşılıyor ki imza toplamak da biraz zorluk çekecekler. Meraklanmasınlar, ben kurultayı toplayacağım" diye cevap verdi.

Ve dün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu, kurultayın 5-6 Eylül tarihinde yapılmasına karar verdi. Bugün sabah saatlerinde ise Muharrem İnce Twitter hesabından basın toplantısı yapacağını açıkladı.

İnce attığı Tweet'te şöyle dedi.

Kurultayımızın tarihi netleşti. Bugün saat 13:00'de TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek beklenen açıklamaları yapacağım.

Ve Muharrem İnce açıklıyor

BAKMADAN GEÇME!