Halilhodzic’in yeni gözdesi Şener oldu

Güncelleme Tarihi:

Halilhodzic’in yeni gözdesi Şener oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2014 23:44

Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında rakibin genç oyuncusuna hayran kalan Trabzonspor Teknik Direktörü yönetime, “Şener’i mutlaka istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, Bursaspor’un sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı’yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Transferde son olarak gurbetçi futbolcu Mehmet Ekici’yi renklerine bağlayan Trabzonspor, Bursasporlu Şener Özbayraklı’yı da gündemine aldı.
Teknik Direktör Vahid Halilhodziç’in Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında performansından çok memnun kaldığı Şener’in transfer edilmesini istediği, bunun üzerine yönetimin de yeşil beyazlı yöneticilerden genç futbolcuyu istediği öğrenildi.
Bu gelişmelere rağmen Bursa, Şener’in transferine soğuk yaklaşıyor. Trabzonspor Şener konusunda yeşil beyazlıları ikna etmek için takas teklifi sunmaya hazırlanıyor. ? Y.Emre SEL/DHA

Soner’e gün doğdu

TRABZONSPOR’un İshak Doğan’a karşılık Karabükspor’a verdiği Soner Aydoğdu, anlaşamayınca takımda kaldı. Bu süreçten sonra antrenmanlarda oldukça hırslı olan Soner, Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında da etkili bir görüntü ortaya koydu. İsmi UEFA’ya bildirilen futbolcu listesinde de yer alan Soner Aydoğdu, Halilhodzic’in gözüne girmek için yoğun çaba harcıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!