Fenerbahçe ara vermedi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ara vermedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2014 13:59

Fenerbahçe, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Olympiakos ile dün oynadığı ve 2-1 kazandığı özel maçın ardından ara vermeden yeni sezon hazırlıklarına devam etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda, Olympiakos karşısında görev alan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer futbolcuların ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı dar alanda pas organizasyonları ve çift kale maçla tamamladıkları ifade edildi. Teknik heyetten izinli olan Cristian Baroni'nin antrenmanda yer almadığı, sakatlıkları süren Diego Ribas ile Egemen Korkmaz'ın ise özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarını sürdürdükleri kaydedildi.

Sarı-lacivertli takım yeni sezon hazırlıklarına yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah yapacağı antrenmanla devam edecek. Antrenmandan sonra sarı-lacivertliler, 19 Ağustos Salı günü İtalya'nın Roma ekibiyle yapacağı maç için bu ülkeye gidecek.

Fenerbahçe Roma yolcusu

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 19 Ağustos Salı günü İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma ile yapacağı karşılaşma için yarın İtalya'ya gidecek. Sezon başında sarı-lacivertli takımdan İtalyan ekibine kiralanan Salih Uçan'ın da forma giydiği Roma ile karşılaşacak Fenerbahçe, Galatasaray ile 25 Ağustos Pazartesi günü oynayacağı TFF Süper Kupa maçı öncesi de son ciddi sınavını vermiş olacak. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç için yarın öğleden sonra uçakla Roma'ya hareket edecek sarı-lacivertli takım, karşılaşma öncesi son antrenmanını ise yarın sabah İstanbul'da yapacak. Teknik direktörlüğe getirilen İsmail Kartal ile ilk maçına dün Yunanistan Süper Lig takımı Olympiakos karşısında çıkan ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, Roma karşısında da yeni sezon öncesi son durumunu görme fırsatı yakalayacak.

Yeni sezon öncesi oynadığı dört hazırlık maçında ikisini kaybeden sarı-lacivertli takım, Olympiakos dışında İran'ın Sepehan takımını 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Fenerbahçe, ev sahipliğini yaptığı Soma'ya yardım turnuvasında ise 45'er dakikalık maçlarda Beşiktaş'a 1-0, İngiliz temsilcisi Chelsea'ye ise 2-0 kaybetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!