Bonzai içip ezdi, kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Bonzai içip ezdi, kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2014 02:02

Bayramın ilk günü annesinin mezarını ziyarete giden Sunay Yontar ile oğlunu ezip kaçan minibüs şoförü hâlâ bulunamadı. Şoförün ehliyetsiz ve uyuşturucu bağımlısı olduğu, anne-oğulu ezdikten sonra boş boş bakıp kaçtığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

NURETTİN Fatih G., Bakırköy-Bağcılar hattında minibüsüyle yolcu taşıyordu. İddiaya göre ehliyeti yoktu ve uyuşturucu bağımlısıydı, o gün de bonzai içmişti. Ramazan bayramının birinci gününde direksiyon başındaydı. Görgü tanıklarının iddialarına göre, Bağcılar Caddesi’nden geçerken çok süratliydi. Ordu Sokak girişinde, kaldırımda yürüyen Sunay Yontar (57) ve oğlu Murat Yontar’a (36) çarptı. Yol kenarındaki otomobilleri de biçtikten sonra durabildi.

İNDİĞİNDE RUH GİBİYDİ

Minibüsten indiğinde ruh gibiydi. Çevreden yetişenler, Sunay Yontar ve oğlu ile ilgilenirken o sessizce kaçtı. Anne-oğul kazadan sonra yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Murat Yontar birkaç dakika sonra hayatını kaybetti. Annesi de yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşını kaybetti.

Haberin Devamı

BABA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı haber alarak hastaneye koşan emekli memur Vedat Yontar, eşi ve oğlunun öldüğünü öğrenince kalp krizi geçirdi. Bir gün hastanede kalan Vedat Yontar, ertesi gün eşi ve oğlunu toprağa verdi.

O SOKAKTAN GEÇEMİYORUM

KAZADA eşini ve oğlunu kaybeden Vedat Yontar yaşadıklarını şöyle anlattı: “Eve doğru yürürlerken minibüs ecelleri oldu. Kazanın yaşandığı sokaktan hâlâ geçemiyorum. O Sokağın etrafından dolaşarak evime geliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!