Zemin korkusu

Güncelleme Tarihi:

Zemin korkusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2014 01:12

KARŞIYAKA'da yeni sezon öncesi tesislerdeki saha ve kamp merkezini elden geçiren yöneticilerin yüreği geçtiğimiz gün taraftarın yaptığı antrenman ziyaretinde ağızlarına geldi. Sahaya giren yüzlerce taraftar, meşaleler ve işaret fişekleriyle geceyi aydınlatarak oyunculara sevgi gösterisinde bulundu. Meşalelerin bir kısmı zemine düştü. Zeminin bozulmaması için tesiste hazırlık maçı oynamaktan kaçınan yeşil kırmızılılar şov sonrası sahayı kontrol etti.

Haberin Devamı

Zeminde yanan yer bulunmaması teknik heyet ve yönetimi sevindirdi. Teknik direktör Yusuf Şimşek, "Sahamızda sıkıntı yok. Saha bulunur ama böyle taraftar hiçbir takıma nasip olmaz" dedi. Çiğli Anemon Otel'de kamp yapan Karşıyaka bu hafta tesiste yenilenen kamp merkezine yerleşecek. Menemen Belediyespor'la Çalışköy Sahası'nda karşılaşan Karşıyaka, 19 Ağustos'ta U21 takımı, 22 Ağustos'ta Turgutlu'da Turgutluspor'la özel maç oynayacak.

FAVORİ FERHAT

Alternatif kaleci arayan Karşıyaka önceliği Gençlerbirliği'nden Ferhat'a veriyor. Başkent temsilcisi Ferhat'ı kiralık göndermekle ilgili kararı haftaiçi verecek. Gençlerbirliği yine Karşıyaka'ın listesindeki stoper Hikmet'i ise bırakmıyor. Yönetimin Mersinli file bekçisi Behram ve Akhisarlı Evren'le temasları sürüyor. Stoper listesinde Çaykur Rizeli Cenk Güvenç de var.

Haberin Devamı

ARS GOLLE BAŞLADI

Karşıyaka'daki sözleşmesini tek taraflı feshederek ülkesinin Nec Nijmegen takımına transfer olan Hollandalı Ars, yeni sezona golle başladı. Tecrübeli golcü Hollanda 2'nci Ligi'nde takımının Volendam'ı 2-0 yendiği maçta 16'ıncı dakikada ağları sarstı. Yeşil kırmızılılardan yaklaşık 60 bin euro alacağı bulunan santrfor FIFA kanalıyla tazminat ve gelecek sezon ücretini talep etme yoluna başvurmadı. Ars, alacağı için yerel mahkemeye dava açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!