Ankara Alışveriş Festivali'nde iki ayrı görüş

Güncelleme Tarihi:

Ankara Alışveriş Festivalinde iki ayrı görüş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2014 01:00

ATO Başkanı Salih Bezci, Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) amacının Ankara’yı marka şehir haline getirmek olduğunu söylerken, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, festivale esnaf ve sanatkarın da etkin olarak katılması gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı

ATO Başkanı Salih Bezci, tekstil ve giyim sanayicilerinin ardından, kozmetik ürünler, kuaför ve güzellik salonları, gözlükçülük, fotoğrafçılık ve sağlık sektörleri temsilcileri ile Siteler esnafı, alışveriş merkezleri yöneticileri ve gıda perakendecileri sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda söz alan AVM yöneticileri de festivalin Ankara ekonomisine katkı sağladığını belirterek, destek vermeyi sürdüreceklerini ifade ettiler. Ankara Giyim Sanayicileri Derneği’nden sonra AVM yöneticileri de dünyaca ünlü bir mankenin festival yüzü olmasını ve festivalin başlangıç gongunu vurmasını istediklerini kaydettiler.
Öte yandan Ankara Alışveriş Festivali konusunda bir açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, müşteri çekebilmek için festival organizasyonunun merkezine AVM’leri koymanın esnaf ve sanatkara zarar verdiğinin altını çizerek, “Şehri ilgilendiren bu tür organizasyonlarda cadde esnafı da dahil edilmeli” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!