Leverkusen rahat turladı!

Güncelleme Tarihi:

Leverkusen rahat turladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2014 11:32

Almanya Kupası’nın 1. turunda karşılaşmalarında rakiplerini mağlup eden Bayer Leverkusen, Chemnitzer FC ve MSV Duisburg takımları bir üst tura çıktı.

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen, deplasmanda Alman 6. Ligi takımlarından Alemannia Waldalgesheim’i 6-0 mağlup ederek ikinci tura yükseldi.

Karşılaşmanın ilk yarsısında Stefan Kiessling’in golleriyle 4-0 öne geçen Bayer Leverkusen, ikinci yarıda da Stefan Kiessling ve Heung-Min Son’un attığı 2 golle karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı. Bu sezon Hamburg takımından Leverkusen’e transfer olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu karılaşmada 90 dakika forma giydi.

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Mainz 05, deplasmanda 3. Lig’de mücadele eden Chemnitzer FC’ye yenilerek Almanya Kupası'ndan elendi

Normal süresi ve uzatmalarda atılan gollerle 5-5 tamamlanan karşılaşmada, Chemnitzer FC penaltı atışları sonucu 5-4 galip bir üst tura çıktı.

Almanya 2. Ligi’nde mücadele eden FC Nürnberg, deplasmanda 3. Lig takımlarından MSV Duisburg'e Janjic’in penaltıdan attığı tek golle yenilerek Almanya Kupası’na veda etti.

Haberin Devamı

Almanya Kupası’nın ilk turunda pazartesi gününe kadar toplam 32 karşılaşma oynanacak.

Geçen sezonun Almanya Kupası ve Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, 17 Ağustos pazar günü 3. Ligi takımlarından Preussen Münster ile karşılaşırken, Borussia Dortmund da bugün 3. Ligi takımlarından Stuttgarter Kickers'e konuk olacak. Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Schalke 04 ise 18 Ağustos pazartesi günü 3. Lig takımlarından Dynamo Dresden ile mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!