Fernando Muslera İddialı

Güncelleme Tarihi:

Fernando Muslera İddialı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2014 21:49

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi, Taffarel ve Mondragon gibi kulüp tarihine geçmek istediğini söyledi ve ekledi: “Biran önce ligin başlamasını istiyorum. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum. Takımın zihinsel durumu da gayet iyi.”

Haberin Devamı

YENİ SEZONA YENİ FORMA NUMARASIYLA GİRECEK OLAN MUSLERA İDDİALI

1 NUMARA BİZE UĞURLU GELECEK

BELÇİKA 2. Lig ekiplerinden RWS Bruxelles ile yarın oynayacağı özel maç için Brüksel’e giden Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera iddialı açıklamalarda bulundu. Avrupa’nın en önemli kulüplerinden birinde oynadığını belirten Uruguaylı kaleci şunları söyledi: “1 numara benim favori numaramdı. Galatasaray’a geldiğimde 1 numara arkadaşım Aykut Erçetin’deydi. 25 yaşında olduğum için o zaman 25 numarayı aldım. Üstüne de 2 sezon şampiyon olduk. Ben de uğursuzluk olmasın diye hiç değiştirmedim. Ancak geçen sezon şampiyon olamadık ve şimdi artık 1 numarayı giyeceğim. Kaleci formalari da cok rağbet görmez genelde. O yüzden benim formamım çok satılması benim için çok duygusal. Bu sezon formalar yeninden GS Store’da umarim yine en cok satanlar arasına benim formam girer.”

Haberin Devamı

YİNE PENALTI ATARIM

“Sezon açılışına fazla zamanimiz kalmadi. Ancak çift antrenmanlarla devam ediyoruz ve bireysel olarak fiizksel olarak iyi hissediyorum. Bir an once ligin baslamasini bekiyorum. Takim olarak da zihinsel ve güç olarak iyi durumdayız. Yabancı olarak bir kulübün tarihine geçmek kolay değil. Taffarel ve Mondragon gibi Galatasaray tarihine geçmek istiyorum. Eğer sözleşmemi tamamlarsam en çok oynayan yabancı olacağım ve buna büyük gurur verecek. Taraftar Manisa maçında benim ismimi bağırdı. Fatih Terim de bana direktif verdi. Eğer hocamız Prandelli de aynısını yaparsa penaltı atmaktan mutlu olurm. Ama elbette benim önceliğim takımıma kaleci olarak katkı vermek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!