Bundesliga'dan Süper Lig'e transfer

Güncelleme Tarihi:

Bundesligadan Süper Lige transfer
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2014 17:45

Trabzonspor Werder Bremen'de forma giyen Mehmet Ekici'nin transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor, bir süredir transfer görüşmeleri yaptığı Mehmet Ekici’yle birçok konuda anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübünü de istediği bonservis bedelinde indirime gitmeye ikna eden bordo-mavili kulübün, birkaç gün içerisinde bu transferi resmen açıklaması bekleniyor.
Bu arada Trabzonspor kulübünden Mehmet Ekici’nin transferi konusunda açıklama yapıldı. Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Werder Bremen kulübünün profesyonel futbolcusu Mehmet Ekici'nin kulübümüze transferi konusunda, Werder Bremen kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Bordo-mavili kulüp, Mehmet Ekici'nin transferi için Werder Bremen Kulübü'ne 1,5 milyon avro transfer bedeli ödeyecek. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mehmet Ekici'nin kulübümüze transferi konusunda Werder Bremen Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Werder Bremen Kulübüne transfer bedeli olarak 1 milyon 500 bin Euro ödenecektir" ifadesine yer verildi.

Mehmet Ekici kimdir?

Mehmet Ekici, Türk-Alman futbolcu. Orta saha mevkiisinde forma giyen oyuncu Werder Bremen'de oynamaktadır.
Doğum tarihi : 25 Mart 1990 (24 yaşında), Münih, Almanya
Boy: 1,80 m
Kilo: 79 kg
Kariyer başlangıç tarihi: 2008
Şu andaki takımları: SV Werder Bremen, Türkiye Millî Futbol Takımı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!