Kaymakamlıktan hayvanseverlere teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamlıktan hayvanseverlere teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2014 01:25

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde yaşayan ve ilçeye sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda katkı sağlayan vatandaşlara Ödemiş Kaymakamlığı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haberin Devamı

Ödemiş Kaymakamlığı'nın 5'inci kez ilçeye hizmet veren hayırseverlere teşekkür belgesi vermek amacıyla düzenlediği tören Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene bazı oda ve dernek başkanları, iş adamları, esnaf, vatandaş ve meslek sahibi kişiler katıldı. Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, yaklaşık 2 yıldır görev yaptığı ilçede halkla iç içe yaşamaya özen gösterdiğini belirterek "Ödemiş'in kıymetini bilelim. İlçemiz dünyanın en verimli ovalarından ve ender bulunan yerleşim yerlerinden biri" dedi.

Kaymakam Dölek, ilçenin doğal zenginlikleri hakkında bilgi vererek, "Bu kadar verimli arazilerin, dağların, ovaların olduğu, her tür meyve, sebzenin yetiştiği bir yer neredeyse yok. Aynı zamanda süs bitkileri ve hayvancılık sektörlerinde de ilçemiz almış başını gitmiş. Bu sektörlerde artık birçok dünya ülkesi ile yarışır hale geldik ve markalaştık. Böyle olağanüstü bir ilçede Kaymakamlık yapmaktan ben de mutluyum. Ödemiş'te programlar düzenleyerek katkı sunanlara teşekkür belgelerimizi vermeye devam ediyoruz. Her biriniz ilçemizin gelişmesine, güzelleşmesine, büyümesine sağlıklı adımlar atmasına katkılar sunuyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kaymakam Abdullah Dölek, Ödemiş'e katkı sağlayanlara teşekkür belgelerini vererek, meslek odalarına da Ödemiş'e verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!