Süleyman Seba'ya büyük saygı

Güncelleme Tarihi:

Süleyman Sebaya büyük saygı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2014 19:20

Hayata veda eden Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanlarından Süleyman Seba için Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir takımları antrenmandan önce saygı duruşunda bulundular.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, SÜLEYMAN SEBA İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

Hayatını kaybeden Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba için Siyah-beyazlı futbolcular 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan saygı duruşu ve anma törenine; Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik heyet, futbolcular ve tüm tesis çalışanları katıldı. Onursal Başkan Süleyman Seba için bir dakikalık saygı duruşunda bulunmasının ardından İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbolculara Süleyman Seba'nın kişiliği ve kulübe yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Çebi şunları söyledi;
"Beşiktaşımız'ın elinde olan her şey, tesisler dahil, özellikle Beşiktaş duruşu dediğimiz kişilikli duruş şeklinin de gerçek sahibi kendisidir. Kendisinin bu kulüpte çok hakkı var. Dolayısıyla ona çok borcumuz var çocuklar... Bu borcumuzu çalışarak ve başarılı olarak ödemek zorundayız. Hep beraber birlik ve beraberliğimizi ona gösterdiğimiz takdirde, o bizi görecektir. Başarılı olduğumuz takdirde ancak orada o şekilde rahat edecektir. Mekanı cennet olsun. Sizlerden çok çalışmanızı ve başarılı olmanızı istiyorum. Hepimizin başı sağolsun..."

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, "Süleyman Seba duruşu, aynı zamanda Beşiktaş'ın duruşu olmuştur. Mütevazilik, çalışkanlık, dürüstlük, şerefli başarılar, tüm bunlara baktığımızda Süleyman Seba Türk spor tarihinde iyi değerlendirilmelidir. Sporla ilgili tüm kişilerin, taraftarların, sporcuların ve yöneticilerin örnek alması gereken bir kişiydi. Üzüntülüyüm ama kendimi de şanslı görüyorum. Böyle bir şahsiyetin 16 yıl başkanlığını yapmış olduğu bir kulüpte İkinci Başkanlık ve yöneticilik yapıyorum. Benim için bu da şerefli bir onurdur. Kendisine rahmet diliyorum. Beşiktaş'ın, bu camianın kendisine bir borcu var. Bizde hakları var. Bu hakları ödemenin tek yolu da dürüst, çalışkan ve başarılı olmaktan geçiyor.

Bundan sonra Beşiktaş camiası ve sporcuları, yönetcileri ona olan borcunu başarılı olarak, onun gibi olarak ve mütevazi olarak ödeyebilirler. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır diliyorum. Camiama sabırlar diliyorum. Gidenler gidiyor, bir daha kendisini görmeyeceksiniz ama fikirlerini ve duruşlarını sahiplenebilirsek çok önemli katkıları olacağını düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ANTRENMANINDA SEBA İÇİN SAYGI DURUŞU

Haberin Devamı

Hayata veda eden Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanlarından Süleyman Seba için Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanında saygı duruşu yapıldı. Can Bartu Tesisleri'nde bugün saat 10.00'da başlayan antrenman öncesinde saha ortasında toplanan tüm Sarı-lacivertli futbolcularla teknik ve idari ekip, Efsane Başkan Seba için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Süleyman Sebaya büyük saygı


GALATASARAY'DAN EFSANE BAŞKAN SÜLEYMAN SEBA İÇİN SAYGI DURUŞU

Dün akşam saatlerinde vefat eden Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanlarından Süleyman Seba için Galatasaraylı futbolcular sabah antrenmanı öncesinde saygı duruşunda bulundu. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi bir araya gelen futbolcular, teknik ve idari ekip, Süleyman Saba için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Süleyman Sebaya büyük saygı

ARSENAL'DAN SEBA İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi İngiltere'nin Arsenal kulübü, Süleyman Seba'nın ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Arsenal kulübünün resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın ölümü nedeniyle Arsenal'daki herkes başsağlığı dileklerini iletiyor" ifadesi kullanıldı.

TRABZONSPORLU FUTBOLCULARDAN SEBA İÇİN SAYGI DURUŞU

Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet, hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü'nün onursal başkanı Süleyman Seba için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde saha ortasında toplanan bordo-mavili oyuncular, bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR ANTRENMANINDA SEBA İÇİN SAYGI DURUŞU

İstanbul Başakşehirli futbolcular ve teknik heyet, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın ölümü nedeniyle, bugün yaptıkları antrenman öncesinde saygı duruşunda bulundular. Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi'nde sürdüren İstanbul Başakşehir, günü çift idmanla geçirdi. Teknik direktör Abdullah Avcı, teknik heyet ve futbolcular, akşam antrenmanı öncesinde saha ortasında toplanarak, dün hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü'nün onursal başkanı Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundular. Akşam antrenmanını, kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da takip ettiler.
İstanbul Başakşehir, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!