Gökhan A. olayında cinayet masası devrede

Güncelleme Tarihi:

Gökhan A. olayında cinayet masası devrede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2014 14:50

Berlin'de cezaevinde ölü bulunan Türk genci intihar mı etti yoksa bir cinayete mi kurban gitti. Türk gencinin ölümüyle ilgili şüpheler üzerine cinayet masası soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

ALMANYA'NIN Berlin kentinde 13 Temmuz gecesi hücresinde pencereye asılı bulunan Gökhan A. olayına cinayet masası el koydu. 23 yaşındaki Türk gencinin yattığı Moabit cezaevi Gökhan A.'nın intihar ettiğini, ailesi ise intihar etmediğini savunuyor. Bunun yanında hücresinde ölü bulunan Türk gencinin ellerinin bağlı olması da “Bir insan eli kolu bağlı nasıl intihar eder” sorusunu gündeme getirdi. Hürriyet Gazetesi olaya geniş yer verdi.

SORUŞTURMA

Berlin Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili cinayet masasının soruşturma yürüttüğünü doğruladı. Emniyet müdürlüğü, somut bir cinayet şüphesi nedeniyle değil, bir cinayet ihtimalini devre dışı bırakmak için soruşturma yürütüldüğünü söyledi. Hürriyet Gazetesi'nin gencin elleri bağlı mıydı sorusuna Berlin Emniyet Müdürlüğü soruşturma yürüyen bir davayla ilgili detaylı bilgi vermeyeceğini açıkladı.

MEKTUP VAR

Gökhan A.'nın Almanya Arjantin final maçı oynandığı 13 Temmuz akşamı saat 18'de cezaevinde son kez canlı görüldüğü, saat 20.10'da ise hücresinde ölü bulunduğu öğrenildi. Polis olayı ertesi sabah 12 saatlik bir gecikmeyle aileye Gökhan'ın intihar ettiğini bildirdi. Gökhan'ın hücresinde aynı zamanda avukatına yazılmış bir mektup bulunduğu öğrenildi. Mektubun içeriği hakkında cinayet masası bilgi vermiyor.

Gökhan A. olayında cinayet masası devrede
ELİ KOLU BAĞLI İNTİHAR OLUR MU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!