Hastane önünde sabaha kadar beklediler

Güncelleme Tarihi:

Hastane önünde sabaha kadar beklediler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2014 09:42

Onursal Başkan Süleyman Seba'nın vefatını duyan Amerikan Hastanesine koştu.

Haberin Devamı

ORMAN SABAHA KADAR HASTANEDE KALDI

Başkan Fikret Orman, Metin Albayrak, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil,, Eski Başkanlardan Serdar Bilgili, yöneticilerden Metin Keçeli, Erhan Solu, Murat Aksu, Nükhet Kalkavan, Yılmaz Ekergil, Sefa Dinçer ile futbolculardan Recep Çetin, Ali Eren Beşerler, Gökhan Keskin, Haluk Özgerçek, Ömer Gülen, ile kongre üyesi Mahmut Yeşil, Kadir Kılıç, Numan Akpınar, Milli takım antrenörü Levent Şahin ile Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları ile çok sayıda dernek başkanı ve kongre üyesi taraftar katıldılar. Beşiktaş kaptanı Tayfur Havutçu ise gelenleri karşılayarak cenaze için Başkan Seba'nın yakınları ile hastanede kaldı. Bu arada Onursal Başkan Süleyman Seba'nın yakın arkadaşı Şişli'deki ünlü Restauran'ın işletmecisi Günay Tuncel ise hastanede taziyeleri kabul edenler arasındaydı. Bu arada Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'da gelerek Seba'nın yakınlarına başsağlığı diledi.

EMİR SARIGÜL'DEN TAZİYLE
Bu arada Galatasaray yöneticisi ve Şişli Belediyesi Başkan yardımcısı Emir Sarıgül geceye eski yönetici Affan Keçeci ile gelerek Başkan Fikret Orman ve Onursal Başkan Süleyman Seba'nın yakınlarına başsağlığı diledi.

ORMAN:BEŞİKTAŞ TARİHİNİN ÖNEMLİ İSMİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Onursal Başkan Süleyman Seba için törenin kulüp binasından Vodafone Stadına geçeceklerini ve cuma namazından sonra Dolmabahçe Camiinde kılınması konusunda ailesi ile fikir birliğine vardılar. Orman "Onursal Başkanımızın hizmetleri ile ayaktayız. ODnun bıraktığı bayrağı ileriye taşıyacağız" yorumunu yaptı

Hastane önünde sabaha kadar beklediler


Hastane önünde sabaha kadar beklediler


Hastane önünde sabaha kadar beklediler





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!