PKK'nın kaçırdığı cerrah serbest

Güncelleme Tarihi:

PKKnın kaçırdığı cerrah serbest
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2014 13:59

VAN’da 5 gün önce PKK tarafından kaçırılan ve serbest bırakılması için ailesinden 1 milyon lira istendiği belirtilen genel cerrah N.Ö. dün akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanlığı, resmi internet sitesinde Van’da özel bir hastanenin ortaklarından ve aynı hastanade görevli doktorun maddi çıkar sağlamak amacıyla 8 Ağustos’ta kaçırıldığı belirtilirken, Başkale İlçesi’nin kırsal kesiminde tutulduğu ifade edildi. Genelkurmay, kaçırılan doktorun kardeşinin GSM operatör şirketleri için bölgede ’3G’ kurulumu yaptığını, PKK’lıların faaliyette bulundukları alanlara ’3G’ sistemi kurulumu yapmaması konusunda tehdit edildiği, doktorun bu nedenle kaçırıldığının değerlendirildiği ve bırakılması için 1 milyon lira para istendiği kaydedildi.

DÜN AKŞAM BIRAKILDI

Bölgede aramalar sürdürülürken, Van’ın Başkale İlçesi kırsal kesiminde 4 gün tutulduğu belirtilen Dr. N.Ö., dün akşam PKK’lılar tarafından serbest bırakıldı. Dr. N.Ö.’nün nerede serbest bırakıldığına dair bilgi verilmezken, jandarma tarafından ifadesi alındı. N.Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!