Real Madrid 2 - 0 Sevilla

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid 2 - 0 Sevilla
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2014 06:29

UEFA Süper Kupa'nın sahibi Real Madrid oldu. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'yı Cristiano Ronaldo'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Brezilya'daki Dünya Kupası'nda yıldızları parlayan James Rodriguez ve Toni Kroos gibi yeni yıldızlarıyla ve ideal kadrosuyla sahaya çıkan Real Madrid'de sahanın yıldızı Dünya Kupası'nda Portekiz ile umduğunu bulamayan Ronaldo oldu.

Haberin Devamı

REAL MADRİD (4-2-3-1): Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao - Kroos, Modric - Bale, J.Rodriguez, Ronaldo - Benzema
SEVILLA (4-2-3-1): Beto - Coke, Pareja, Fazio, Navarro - Carrico, Krychowiak - Vidal, D. Suarez, Vitolo - Bacca


UEFA Süper Kupa kaptan Casillas'ın ellerinde yükseldi...

Real Madrid 2 - 0 Sevilla


KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
- 68'de Bale sol çaprazdaki J.Rodriguez'i gördü, bu oyuncunun şık vuruşunu kaleci aynı güzellikte kornere çeldi.
- GOOLLL... 49'da Ronaldo bir kez daha sahnede. Benzema'nın pasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Ronaldo sert vurdu ve golü buldu.
- Karşılaşmada 2. yarı başladı.
- İlk yarıdaki son düdük geliyor.
- GOLLL... 30'da iki süper yıldız sahneye çıktı ve Süper Kupa'da ilk golü Real Madrid buldu. Bale soldan kesti Ronaldo tamamladı ve golü buldu...
- 27'de Benzema'nın pasında topla penaltı noktasında buluşan Ronaldo şutunu çekti kaleci Beto topu kornere çeldi.
- 18'de Real çok tehlikeli geldi. Sol kanattan paslaşmalarla yüklenen Real'de James Rodriguez arka direğe kesti, bu noktada Bale ayağını koydu ancak kaleci başarılıydı.
- Karşılaşmada ilk 10 dakika geride kaldı. İki takımda tehlikeli bir atak üretemezken maç orta saha mücadelesi şeklinde gelişiyor.
- Final mücadelesine Real Madrid başlıyor.


Dünya Kupası'nın yıldızı James Rodriguez...

Real Madrid 2 - 0 Sevilla


Dünya Kupası'nda aradığını bulamayan Ronaldo, Süper Kupa finaline etkili başladı.

Real Madrid 2 - 0 Sevilla


Sevilla taraftarları heyecanla maçın başlamasını bekliyor...

Real Madrid 2 - 0 Sevilla



KARŞILAŞMA ÖNCESİ...
Şampiyonlar Ligi finali sonrasında UEFA Süper Kupa Finali'nde de İspanyol damgası var. Şampiyonlar Ligi finalinde ezeli rakibi Atletico Madrid'i normal süresi 1-1 biten maçında uzatmalarında 4-1 mağlup eden Real Madrid şampiyon olmuştu. UEFA Avrupa Ligi finalinde ise İspanyol Sevilla, Portekiz temsilcisi Benfica'yı normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren maçta penaltı atışları sonrasında 4-2 yenerek kupayı kaldırmıştı.

Haberin Devamı

Bu önemli final öncesinde Real Madrid'in Dünya Kupası'na damga vuran yeni transferleri Kolombiyalı James Rodriguez ve Alman Toni Kroos ilk 11'de yer alıyor. Bir diğer yeni transfer ve Kupa'nın yıldızı Kosta Rikalı kaleci keylor Navas ise ilk 11'de yer almıyor. Teknik direktör Capello bu durumu, Casillas'ın Şampiyonlar Ligi finalinde kalede olduğunu ve bu final maçında da kalede olmayı hak ettiğini belirterek açıklamıştı.

Haberin Devamı

Sevilla'da ise yıldız oyuncu, Hırvat orta saha Ivan Rakitic Barcelona'ya transfer oldu. Kaleci Barbosa, Alejandro Arribas, Grzegorz Krychowiak, Denis Suarez, Aleix Vidal ve Iago Aspas ise kadroya yeni katılan isimler.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!