Yavru kedileri böyle öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Yavru kedileri böyle öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2014 11:53

Kedi ve köpeklere musallat olan, onlara işkence yapan esrarengiz kişi önceki gece 2 yavru kediyi acımasızca tekmeleyerek, başlarını ezerek öldürdü. Görenin kanını donduran hayvan katliamı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Haberin Devamı

İstanbul Fatih’te esrarengiz hayvan katili 2 yavru kediyi önce defalarca tekmeledi; sonra da ayaklarının altına alıp sokak ortasında öldürdü. İnsanın kanını donduran görüntüler güvenlik kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.


Haberin Devamı

MAHALLEDEKİ SERİ HAYVAN ÖLÜMLERİ

Olay, art arda yaşanan hayvan ölümlerinin peşine düşen mahallelinin çabasıyla ortaya çıktı. Esrarengiz giyimli bir kişinin sokakta gördüğü hayvanlara işkence yaparak öldürdüğünü gördüğünü söyleyenlerin sayısı arttı. Önceki gün, aynı bölgede iki kedi yavrusunun ölüsü bulundu.

KAMERA EŞİNE ENDER RASTLANIR VAHŞETİ KAYDETTİ

Başlarının ezik olduğu görülen kedi yavrularının nasıl öldüğünü soruşturan mahalleli, olayın yaşandığı yerdeki kameraların varlığını fark etti. Kamera kayıtları izlenince inanılması zor vahşet ortaya çıktı.

HAYVAN KATİLİ CİNAYETİ İŞLERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Kayıtlar geçtiğimiz pazar gününe ait. Saat 03.00 sıraları. Kadın mı erkek mi olduğu anlaşılmayan tuhaf giyimli bir kişi anne kedi ve yavrularına işkence yapıyor. Yaşanan vahşeti anlatacak kelime yok.

Yavru kedileri böyle öldürdü

Haberin Devamı

ANNE KEDİ YAVRULARINI KURTARMAK İÇİN SALDIRDI

Ancak bir ara anne kedinin yavrularını tekmeleyen kişiye son bir hamleyle saldırışı var ki, bu çaba insanın gözünü yaşarttı. Anne kedi İki yavrusu için de sonuna kadar direndi. Caniyi durdurmak için saldırdı. Geri çekildi, bir daha saldırdı. Yavrularını katleden caninin tekmelerine rağmen pes etmedi. Göz yaşartan bu çabası da başından sonuna kadar kamera kaydına yansıdı. Çok uğraştı ancak başarılı olamadı. Vahşetin ardından olayı duyan Nurcan Manastırlı adlı vatandaş tarafından sahiplenildi. Manastırlı, anne kediyi bir kafese koyup evine götürdü.

HALA YAVRULARINI ARIYOR

Anne kedi, bugün Manastırlı tarafından ilk kez olay yerine getirildi. Acılı anne kedi, vahşetin yaşandığı yerde yavrularını aramaya başladı. Her yanı dolaştı. Ağaç altına, otomobillerin arasına, her yere baktı. Hala yavrularını canlı bulabilmeyi umuyordu. Gözüyaşlı olarak konuşan Nurcan Manastırlı, onu kısırlaştırıp, sahipleneceğini söyledi. Anne kedinin sürekli dış kapıya baktığını ve hırçın olduğunu söyleyen Manastırlı. "O gördüğü sahnelerden sonra kimseye güvenmek istemiyor. Sürekli dış kapının önünde bekliyor.Ben de bir canlıdan böyle bir tepki görsem, ben de o canlılardan kaçarım" diye konuştu. Görüntülere sadece 3 saniye bakabildiğini söyleyen Manastırlı, "İnsan ruhu böyle bir şeye müsait değil. Bu aklın dışında birşey" diyerek güçlükle konuşabildi.

Haberin Devamı

İŞTE VAHŞETİ DUYURAN HAYVANSEVER

Kaybolan kedisini ararken bir güvenlik kamerası görüntüsünde bu vahşetle karşılaşan Ayşe Kaya da gözyaşları içinde konuştu. Kaya, " Sabah geldiğimde yavrularının başında bekliyordu. Bir annenin evladını kaybettiğinde neler yaşadığını hissettim" dedi.

Yavru kedileri böyle öldürdü

Nurcan Manastırlı'nın olay yerine getirdiği anne kedi uzun süre yavrularını aradı. Anne kedinin bu halini görenler gözyaşlarına hakim olamadı.

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!