Bodrum'u sarsan cinayet

Güncelleme Tarihi:

Bodrumu sarsan cinayet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2014 01:10

BODRUM’daki bir barın muhasebecisi 34 yaşındaki İlhan Kabala uğradığı silahlı saldırıda öldü, yardımcısı 24 yaşındaki Buğrahan Akyüz ağır yaralandı. Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Gümbet’teki dayısının işlettiği barda muhasebeci İlhan Kabala, bugün saat 05.00’e kadar çalıştıktan sonra, yardımcısı Buğrahan Akyüz ile 2 kilometre uzaklıktaki Siteler Caddesi’nde kaldıkları eve gitmek üzere 34 GRN 38 plakalı otomobille yola çıktı. Evin önüne geldiklerinde, yanlarına yaklaşan bir kişi otomobilden inen Kabala’ya belinden çıkardığı tabancasıyla peş peşe ateş etti. Baş ve göğsüne 4 kurşun isabet eden Kabala, öldü. Saldırgan, otomobilden inip kaçmaya çalışan Akyüz’ü de 20 metre kadar ileride yakalayıp, baş ve sırtından vurup yaraladıktan sonra, plakası tespit edilemeyen otomobiline binip, kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine sevk edilen polis ve 112 Acil Servis ekipleri durumu ağır olan Akyüz’ü Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Akyüz’ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kabala’nın cesedi polis ve savcının incelemesenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Haberin Devamı

Saldırıyı duyunca geldiği olay yerinde yeğenin yerde kanlar içindeki cesediyle karşılaşan 45 yaşındaki İbrahim Aslan şoka girdi. Aslan, yeğeninin öğretmen olduğunu, ancak ataması yapılmayınca yanında muhasebeci olarak çalışmaya başladığını belirterek, "İkisi de çok temiz dürüst çocuklardı. Geç saate kadar çalışıp, evlerine gitmek için bardan ayrılmışlardı. Kim böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Çok üzgünüm" dedi.

Polis, olayın ardından plakası alınamayan otomobille kaçan saldırganın belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!