Süper zengin, ünlü, her şeyi var ve koca arıyor

Meslek hanesinde yazar, TV şovmeni, iş kadını, moda tasarımcısı yazılı. Sabah erken saatlerinde ev mutfağında Amerikalı kadınlara yemek tarifleri veriyor, dar bütçelilere mobilyadan duvar kağıdı, ucuz takılar, gelinlik ve tüm ev eşyalarını nereden alacaklarını söylüyor. Tasarımları dünyanın en büyük mağazası Macy’s den J.C. Penny, Home Depot, Bloomindales, Kmart, Walmart gibi alışveriş zincirlerinde satılıyor. Şahsi serveti bir milyar doları aşkın.

Haberin Devamı

Martha Polonya kökenli bir Amerikalı. Asıl adı Helen Kostrya. Orta halli bir aileden geliyor. Barnard’da kolej eğitiminin masraflarını karşılamak için 15 yaşında modelliğe başlamış. Sonra iş hayatına girmiş. Kısa zamanda milyonerler klübüne dahil olmuş. Şöhret sayfasında tek kara sayfa New York borsasında tanıdıkları kanalıyla ucuz senet aldığı için sabıka kaydına geçmesi.

Süper zengin, ünlü, her şeyi var ve koca arıyor

Peki otoriter cazibeli Martha’nın bunca servet, pop yıldızlarına taş çıkartacak şöhretine rağmen arayıpta bulamadığı nedir?

Geçen yıl yakın dostlarına verdiği hafta sonu partisinde niye mutsuz göründüğünü evirip çevirmeden açıkça anlattı: "Hayatımda erkek yok. Sabah yatak sıcaklığını hissetmek istiyorum. Yatağımda bir erkek arıyorum."

Amerikan kadınlarına yemek pişirmeyi, giyinip-kuşanmayı öğreten Martha erkeklerin şöhret ve zenginliği nedeniyle peşine düştüğünden yakınıyor. Hafta sonu partisi sonunda multi-milyoner iş kadını ve yakın dostları Martha Stewart’ı Amerikan kamuoyu karşısında görücüye çıkardılar.

İlk evliliği 29 yıl süren Martha uygun bir erkekle izdivaç yapmak isteğini açıkladı. İlgili olan erkekler için 'olmazsa olmaz' şartlarının bir kısmını sıraladı: Aradığım erkek bana uygun bir yaşta olacak, ne çok genç, ne çok yaşlı. Evlenmemiş olacak. Sigara içmeyecek. Boyum 1.73, erkeğin boyu asgari 1.77 metre olmalı."

Süper zengin, ünlü, her şeyi var ve koca arıyor

Geçen iki yıl içinde Martha binin üzerinde damat adayından 20 bin sayfalık mesaj aldı. Adayların ‘Martha ile evlenmek istiyorum’ başlıklı mektup ve e-posta mesajlarını Martha asistanlarıyla okuyup değerlendiriyordu. Bin erkek arasında yalnızca ikisi popüler iş kadınının dikkatini çekti. Larry ve Stan adlı erkeklerle ayrı ayrı buluştuktan sonra fikrini değiştirdi.

Yakınlarıyla konuştuğunda "New York’ta 8.4 milyon insan var. Bekar kadın sayısı erkek nüfusuna karşı 150 bin fazla. Üstelik çoğunluğu evliliğe sıcak bakmıyor. Bu işi tekrar yineleyeceğiz" diye yakındı.

Yaklaşık 1 milyar dolar kişisel serveti bulunan Martha Stewart, Forbes dergisine göre ABD’nin en güçlü 30 kadını arasında yer alıyor.


Yazarın Tüm Yazıları