Mersin'de işler yolunda

Güncelleme Tarihi:

Mersinde işler yolunda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2014 11:00

Mersin İdmanyurdu'nun yeni sezon hazırlıkları.Kırmızı-lacivertli ekip oynadığı 5 hazırlık maçının 3'ünü kazandı

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdürüyor.Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde ilk etap kampını 13-27 Temmuz tarihleri arasında Bolu'da yapan Mersin ekibi, burada 2 hazırlık maçı oynadı. İlk maçta Azerbaycan Süper Lig takımlarından Azal PFK ile karşılaşan Mersin İdmanyurdu 2-1 mağlup olurken ikinci hazırlık maçında kendisi gibi Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ramazan Bayramı izninin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya giden kırmızı-lacivertliler, burada da 3 takımla karşılaştı. İlk hazırlık maçında Macaristan Ligi takımlarından Sopron'u 3-1 yenen Mersin temsilcisi, ikinci karşılaşmada da yine aynı ülkenin takımlarından Zalaegerszeg'u 5-0'la geçti.

Kayseri Erciyesspor ile dün oynanan maçtan da 3-0 galip ayrılan Mersin İdmanyurdu, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı 5 hazırlık maçının 3'ünü kazanırken birer mağlubiyet ve beraberlik almış oldu.

Öte yandan, Avusturya kampı 15 Ağustos'ta sona erecek olan Mersin İdmanyurdu, 20 Ağustos'ta sezon açılış maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile karşılaşacak.

BAKMADAN GEÇME!