Açık havada pastel renk

Güncelleme Tarihi:

Açık havada pastel renk
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2014 01:04

Gelinlik seçimi kadar düğün gününde gelinliği tamamlayacak saç ve makyaj modelinin de gözardı edilmemesi gerektiğini ifade eden Woolt Kuaför’ün sahibi Ünsal Özkan, 2014 gelinlerinin saç ve makyaj trendleri hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Gelin adaylarının düğün boyunca bozulmayan ve daha uzun süre dayanabilen birçok makyaj detayı sayesinde düğünde rahat edeceğini vurgulayan Özkan, adayların saç tasarımında ise yüzlerine en iyi gidecek modeli tercih etmesi gerektiğinin altını çizdi. Özkan konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

TEN RENGİNE UYGUN OLMALI

“Makyajda öncelikle yapılması gereken, ciltte leke, sivilce ya da göz altı morlukları varsa bunları iyi bir kapatıcı ile fondöten uygulamadan önce kapatmak. Ardından fondöten ve akmayan makyaj ürünleri tercih edilmeli. Makyaj uygulanacak yüzün en az 10 gün kadar dinlenmiş ve derinlemesine temizlik yapılmış olması da oldukça önemli. Açık havada yapılacak olan düğünlerde mutlaka doğal ve ten rengine uygun pastel renkler tercih edilmeli. Kapalı mekanlardaki düğünlerde daha vurgulu ve ışıltılı makyaj tonlaması kullanılabilir. Bu yılın gelin makyajlarında feminen görüntüyü desteklemek için takma kirpikler dudak içinse mercan rengi ruj öneriyoruz. Gelin makyajı bilinenin aksine çarpıcı ve bir o kadar da etkileyici olmalı. Gelin adaylarına önerimiz ise düğün gününden birkaç gün öncesinde gelin saçlarını ve gelin makyajlarını prova yaptırmaları.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!