Yalanlarken doğruladılar

Güncelleme Tarihi:

Yalanlarken doğruladılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2014 01:07

ALTAY’ın yeni sezon hazırlıklarına tarihinde belki de ilk kez geçen yıldan kalan malzemelerle başladığının ortaya çıkması camiada şok etkisi yaratırken, Hürriyet Ege’nin manşetten verdiği Doğan Haber Ajansı imzalı haberi “asılsız” olarak niteleyen yönetim, yaptığı açıklamada kendi kendini yalanladı.

Haberin Devamı


Tedarik sürecindeymiş
Kulübün resmi sitesinde, “Ülkemizin önde gelen bir haber ajansında ve önemli bir ulusal gezetemizde, kulübümüzde forma ve antrenman malzemesi sıkıntısı yaşandığını üzülerek gördük” ifadesini kullanan yönetim, hemen ardından, “Umbro firması ile günler öncesinde anlaşılmış olup, belirlenen program dahilinde kulübümüze özel yeni malzemelerin tedarik süreci devam etmektedir” cümlesiyle yeni sezon malzemelerinin gelmediğini doğruladı.
Taraftarlar kanmıyor
SİYAH-beyazlı taraftarlar ise, “Takım neredeyse 1 aydır çalışıyor, futbolcular hala geçen sezonun malzemelerini kullanıyor. Parasını verdikten sonra en özel malzeme bir hafta hazır olur. Böyle ayıplar Altayımızın şanlı tarihine yakışmıyor” diye yönetime tepki gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!