Hotar oyunu kullandı

Güncelleme Tarihi:

Hotar oyunu kullandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2014 01:14

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu, İzmir’deki Güzelbahçe 60’ıncı Yıl Anadolu Lisesi’nde sabah erken saatlerde kullandı.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanmak üzere sabahın erken saatlerinde Güzelbahçe 60’ıncı Yıl Anadolu Lisesi’ne geldi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın da kendisine eşlik ettiği Hotar, 1023 nolu sandıkta oyunu kullandı. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamalarda bulunan Hotar, "2002 yılından itibaren birçok seçim yaşadık. Ama bu seçim, çok daha heyecanlı çok daha farklı bir anlama sahip. Ama, halk olarak hepimiz ilk defa cumhurbaşkanımızı seçiyoruz. Bu cumhurbaşkanı adayımızın da bizim Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olması. İnşallah, Başbakanımızı, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanılığına yollamış olacağız. O yüzden bugün ayrı bir önem sahip. Hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

Haberin Devamı

Sandık başında şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadıklarını dile getiren Hotar, "Sandıkta her şey yolunda görünüyor. Bu noktada en önemli şey, tutanakların teslim sayılmış ve alınmış olması. Çünkü geçen yerel seçimlerde fuar toplama merkezinde gözümüzle gördüğümüz şekilde tutanaklarda çok ciddi sıkıntılar yaşandı. Ümit ediyorum ki, demokrasi ve insan hakları adına seçmenin ve seçilenin hakkı adına bu dönem böyle bir şey yaşanmaz. Ama AK Parti olarak çok dikkatli olmalıyız" diye konuştu.

Seçim sonuçları sonrası gülen tarafın kendileri olacağı temennisinde de bulunan Hotar, "İnşallah lehimize olan bir seçim sonucuyla karşı karşıya kalırız. Başbakanımızın bir balkon konuşması olacak partimizde. Daha sonra MKYK’mız toplanacak. Daha sonra, kongre süreciyle birlikte Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı ile ilgili gelişmeleri yakından takip edeceğiz . Hepimizin için tekrar hayırlısı olsun" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!