Erdoğan’dan Mahmut Ustaosmanoğlu'na sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’dan Mahmut Ustaosmanoğluna sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2014 12:03

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nu Çavuşbaşı’ndaki evinde ziyaret etti.

Haberin Devamı

Cemaat tarafından yapılan açıklamada Erdoğan’ın Ustaosmanoğlu’ndan hayır duasını ve himmetlerini istediği açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı sürecinde son mitingini Konya’da gerçekleştiren Başbakan Erdoğan akşam saatlerinde özel bir uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi. Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı VIP salonunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve diğer ilgililer karşıladı. Erdoğan daha sonra sivil plakalı bir otomobille havalimanından ayrılırken korumalar gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi. Korumalar Erdoğan’ın takip edilmemesi için yolu trafiğe kesti.

FOTOĞRAF PAYLAŞILDI

Gece geç saatlerde Twitter'da İsmailağa Cemaati ile ilgili fotoğraf ve bilgiler paylaşılan bir hesaptan Başbakan Erdoğan'ın da bulunduğu 3 kare fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafta Başbakan Erdoğan’ın Ustaosmanoğlu ile birlikte kamuoyunda Cüppeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Ünlü ve Muhammed Keskin’in de yer aldığı görüldü.

CEMAAT AÇIKLAMA YAPTI

Marifet Derneği’nin resmi hesabından yapılan açıklamada Erdoğan’ın ziyareti eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte gerçekleştirdiği belirtilerek “Muhterem Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi, Muhtereme eşi ve kerimesiyle birlikte Mahmud Efendi Hazretlerimizi hâne-i saadetlerinde ziyaret ettiler. Yaklaşık 2 saate yakın çok samimi muhabbet ortamında geçen bu ziyarette değerli Başbakanımız, Efendi Hazretlerimiz’den dua ve himmet talep ettiler. Efendi Hazretlerimiz de kendisine hayır duada bulundular. Bu ziyarette Cübbeli Ahmet Hocaefendi ve Muhammed Keskin Hocaefendi de hazır bulundular. Allah-u Teala’nın bu ziyareti vatanımız, milletimiz ve ehli sünnet camiamız için hayırlara vesile kılmasını niyaz ederiz” denildi. İki saat süren ziyaret sonrasında Başbakan Erdoğan Kısıklı’daki konutuna geldi. Erdoğan’ın ziyareti ile ilgili başbakanlık kaynakları resmi bir açıklamada bulunmadı.

Haberin Devamı

Erdoğan’dan Mahmut Ustaosmanoğluna sürpriz ziyaret

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!