Bucaspor'dan Mesut atağı

Güncelleme Tarihi:

Bucaspordan Mesut atağı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2014 01:14

YENİ sezon için stoper arayışlarını sürdüren Bucaspor, Balıkesirsporlu Hasan Hatipoğlu'nun ardından geçen sezon Nazilli Belediyespor forması giyen Mesut Yılmaz'ı da listesine ekledi.

Haberin Devamı

Bonservisi elinde olan 25 yaşındaki oyuncuyla ilk görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, defansın göbeğine düşündükleri 2 oyuncudan birini alacaklarını belirterek, "Listemizde olan isimlerle teker teker görüşülüyor. Hangisi yapımıza ve bütçemize uygunsa onu alacağız" diye konuştu.

Erzurum'da 2-0 kaybettikleri Karşıyaka maçını değerlendiren genç çalıştırıcı, kötü bir futbol ortaya koyduklarını ifade etti. Karafırtınalar, "Mazeretimiz yok. Karşıyaka karşısında iyi değildik. Camia ve taraftardan biraz zaman istiyoruz. Takımımız PTT 1'inci Lig maratonunda iyi işlere imza atacaktır" diye konuştu. Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren sarı lacivertlilerin çalıştırıcısı, "Emrecan'ın dizindeki rahatsızlığı geçti. Adalesinde sorun yaşayan Henrique'de ise yırtık çıkmadı. Oyuncu idmanlara başladı. İskender'in de tedavisi sürüyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!