Şimşek memnun

Güncelleme Tarihi:

Şimşek memnun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2014 01:14

ERZURUM kampındaki ilk hazırlık maçında Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldıktan sonra, ikinci özel sınavında Bucaspor'u 2-0 mağlup eden Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yorgun çıktıkları Alanya karşılaşması sonrası Bucaspor önünde iyi bir mücadele sergilediklerini belirten Şimşek, "Her gün oyunumuzun üzerine koyuyoruz. İyi yoldayız. Futbolcuların birbirlerini sahiplenmesi çok önemli. Farklı kazanabileceğimiz bir maç oldu, rakibe pozisyon vermedik" dedi.

Ön libero Burak Karaduman yollarını ayırdıktan sonra arayışa geçen Karşıyaka, Hatayspor'dan Mehmet Ayaz'ı transfer etmekten vazgeçti. Yeşil Kırmızılıların Şanlıurfasporlu ön libero Mustafa Aşan'la anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Şanlıurfaspor'da forma giymesi zor olan 26 yaşındaki futbolcunun Karşıyaka'ya yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Yönetim önümüzdeki hafta Mustafa Aşan'la el sıkışmak için temaslarını sıklaştıracak. Kaleci ve stoper arayışını sürdüren Karşıyaka, Mustafa Sevgi ile vedalaştıktan sonra sol kanat takviyesi de yapmaya karar verdi.

Haberin Devamı

PINAR KARŞIYAKA SONER’LE YENİDEN

BEKO Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, iç transferde oyun kurucu Soner Şentürk’le sözleşme yeniledi. Son iki sezonda yeşil kırmızılı formayı terleten 28 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllık mukavele imzaladıklarını belirten Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Soner takımımızda iyi işler yapan oyuncular arasında yer aldı. Alacağı ücrette fedakarlık yapıp kulüpte kalmak istedi, bu bizi çok sevindirdi” dedi.

Banvit’ten 22 yaşındaki oyun kurucu Şafak Edge ile maddi konularda anlaşma sağlayamadıklarını dile getiren Büyükkarcı, “Şafak’ı transfer etmekten vazgeçtik. Hem yüksek fiyat istedi, hem de altyapımızdan yetişen gençlerimizden faydalanmayı düşündüğümüz için transfer gerçekleşmedi” dedi. Pivot arayışlarını sürdüren Pınar Karşıyaka’ın, Olympiakoslu Cedric Simmons’ı gündeminden çıkardığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!