‘Trafo’ görevi

Güncelleme Tarihi:

‘Trafo’ görevi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2014 01:45

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, parti Genel Merkezi’nin kadrolu kedisi Şero’ya, “Kedileri, seçim gecesi trafolardan uzak tutma” görevi verdi. Şero’nun yeni görevi CHP il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen ‘genelge’ ile duyuruldu.

Haberin Devamı

Tekin’in ‘ironik’ genelgesi şöyle: “30 Mart Yerel Seçimlerinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili olarak Enerji Bakanı Taner Yıldız bir açıklama yaparak ‘Espri yapmıyorum, trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı. Bunu seçime bağlamak yanlış’ demiş, bu konu uzun süre kamuoyunun gündeminde kalmıştı. Enerji Bakanı Yıldız’ın yerel seçimlerde kedileri kontrol edememesinden kaynaklı yaşanmış sorunun önüne geçmek ve bir kez daha aynı sorunun tekrarlanmaması adına CHP olarak önlem alma gereği duyulmuştur. Konuyla ilgili CHP’nin sevilen kadrolu kedisi Şero görevlendirilmiş olup, 81 ilde yaşayan tüm kedi arkadaşlarına trafolardan uzak durmaları ve bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi için çalışmalar yürütecektir. ŞERO’nun yürüteceği çalışmalarda gereken tüm kolaylığın sağlanması hususunu bilgilerinize rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla.”

Haberin Devamı

EN SOSYAL DEMOKRAT KEDİ

CHP Genel Merkezi’nin inşaatından bu yana parti binasında yaşamını sürdüren Şero, Baykal’ın talimatıyla parti kadrosuna alınmıştı. Baykal tarafından ‘En sosyal demokrat kedi’ olarak nitelendirilen Şero adına bir Twitter hesabı da bulunuyor. Şero, 22 Temmuz’da attığı “Mart’tan bu yana kilo aldım, seçimde trafo koşuşturmacasıyla vereceğim. Sorup durmayın” mesajı atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!