Ali Naci Küçük'le 24 saat Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2014 09:58

Sarı kırmızılı kulüpte neler oluyor, transferde kim gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, Sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat Ali Naci Küçük'le burada olacak.

Haberin Devamı

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


İşte G.Saray'ın yeni Şampiyonlar Ligi forması...

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Galatasaray'a destek vermek için geldi

Sarı kırmızılı takımın dünkü antrenmanında sürpriz bir misafiri vardı. Galatasaray'ın eski kaptanı ve geçen yılki İdari Koordinatörü Tomas Ujfalusi, sarı kırmızılılara Süper Kupa finalinde destek olmak adına Türkiye'ye geldi.
Ujfalusi, dünkü idmanı izlerken kafile ile birlikte İzmir'e gelip arkadaşlarına destek verecek.

G.SARAY’A MÜJDE

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala halen kadrosunda 10 yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray’a müjde gibi haber. 11 Temmuz tarihinde Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan ve A2 takımı ile çalışan ancak 2 yıllık kontratı nedeni ile gitmeye yanaşmayan Dany’nin inadı kırılmak üzere.


'GİTMEYECEĞİM' İNADI KIRILMAK ÜZERE
Kamerunlu futbolcu artık Eskişehirspor yolunda…

Yıllık 1.3 milyon Euro'dan 2 senelik kontratı bulunduğu için rahat davranan Dany, transferin bitimine sayılı günler kala Eskişehirspor Kulübü'nden kendisine gelen teklifi dikkate aldı.


TAKIM ARKADAŞLARINA ESKİŞEHİR'İ SORDU
Dany’nin Florya’da takım arkadaşlarına Eskişehir şehrini, kulübünü oradaki sosyal hayatı sorup bilgi aldığı ortaya çıktı. Eskişehirspor ile transfer görüşmelerine kısa süre içinde başlaması beklenen Dany’nin önümüzdeki hafta kırmızı siyahlı kulübe imza atması bekleniyor

Haberin Devamı





Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray



FLORYA'DA PRANDELLİ'YE BÜYÜK SÜRPRİZ

PRANDELLI'YE SÜRPRİZ PARTİ

58 yaşına basan Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Cesare Prandelli'ye futbolculardan sürpriz doğum günü partisi ile düzenlendi. Önceki gün sarı-kırmızılı kulübün duayenlerinden Turgan Ece'nin cenazesi nedeniyle 1 gün rötarlı olarak düzenlenen doğum günü partisinde İtalyan çalıştırıcının duygulandığı öğrenildi.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Partiye çok şaşıran Prandelli, "Uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar önemli bir hazırlık döneminde doğum günümü kutluyorum. İlk defa bütün futbolcularım doğum günümü kutluyor ve bu çok hoşuma gitti. En önemlisi de herkesin hep birlikte olması. Beni çok sevindirdi, hepinize çok teşekkür ederim. Bir gün geciktiniz ama simdi koro istiyorum sizden” ve oyuncular doğum günü şarkısını hep birlikte söyledi. Prandelli doğum günü sahiplerine takım kaptanlarının eliyle pasta yedirmesinin çok güzel bir gelenek olduğunu söyledi.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Haberin Devamı

KASIMPAŞA'DAN SONRA BİR TEKLİF DAHA

EFSANE KAPTAN'DAN ÇAĞRI VAR

GALATASARAY Kulübünün efsane kaptanları arasında yer alan ve Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörlüğü görevini yürüten Bülent Korkmaz, Sabri Sarıoğlu'nu transfer etmek istediklerini açıkladı. Cesare Prandelli'nin kadro dışı bıraktığı ve 11 Temmuz'dan bu yana A2 takımı ile antrenman yapan Sabri Sarıoğlu'nun Süper Lig'de Kasımpaşaspor'dan sonra Kayseri Erciyesspor'da talip oldu. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sabri Sarıoğlu'nu istediklerini doğrulayıp " Sabri gibi bir oyuncuyu elbette takımımda görmek isterim" dedi. Ayrıca Erciyes Galatasaray'ın başka bir kulübe kiralama kararı aldığı genç kaleci Eray İşcan'a da talip...

CESARE PRANDELLİ BİZDEN BİRİ GİBİ


8 Temmuz’da Galatasaray’a imza atan ve kısa sürede oyuncularının büyük sevgi, saygı duyduğu Prandelli, davranışları, hassasiyeti, yakınlığı ve sıcakkanlılığı ile de onu tanıyan herkesin büyük bir takdirini topluyor.

Ramazan ayında İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin’i anlamak için oruç tutan Prandelli, rahmetli meslektaşımız Erkan Koyuncu’nun geçirdiği kaza ve vefatında ise acımızı paylaşmak adına Eyüp Sultan Camii’ne gelip bizimle arkadaşımızın cenazesinde saf tutmuştu.

Gözümüzde büyütüp sayısız methiyeler düzdüğümüz insanlar gibi sadece taziyeye dileyip oradan jet hızı ile ayrılmamıştı. Zaten kazanın olduğu ilk günde antrenmanı iptal edip soluğu kaptan Selçuk İnan ile birlikte hastanede almıştı. Prandelli, gazeteciye, yöneticiye, kulüp çalışanına kısaca herkesin yaptığı işe saygı duyup değer verdiğini her hareketi ile göreve geldiği ilk günden itibaren zaten gösteriyordu.

Ve dün de Galatasaray Kulübünün duayen ismi Turgan Ece’ye yıllarca büyük emek harcadığı Florya’da veda töreni düzenlenecekti. Galatasaray Takımı ise Çarşamba günü akşamına kadar izinli idi. Prandelli ise yardımcıları ile Büyükada’da tatil yapıyordu. Çarşamba günü akşamına kadar takımına izin verip Süper Kupa finali öncesinde dinlenme imkanı olmasına rağmen Cesare Prandelli, yine ‘bizden biri’ gibi davrandı…
Dinlenmek yerine saat 10.30’da Florya’daki törene yardımcıları ile birlikte katıldı. Turgan Ece’nin Galatasaray’a kattıkları, yaşamı boyunca sarı kırmızı renklere, kulübe olan bağlılığını dinledikten sonra soluğu törende aldı.. Ve yine tüm sıcaklığı ile orada idi.

Haberin Devamı

İtalya’dan tanıdığı Türkiye Futbol Direktörü ve Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim’in de Florya’ya geldiğini görür görmez de hemen soluğu yanında aldı. Terim, Florya’ya geldiği ekiple farklı bir noktada oturup Galatasaray yönetiminin yani İtalyan hocanın bulunduğu bölümden uzakta kalmayı tercih ederken, Prandelli yerinden kalktı ve tüm sıcaklığı ile Fatih Terim’e “Hoş geldiniz” dedi…Sıcak bir sohbetin ardından da yerine geri döndü.

Florya’da olan herkesin de Prandelli bu hareketi ile yine takdirini kazandı. Prandelli ile Florya’da tanışıp İtalyan hocanın kişiliğine hayran kalan isimlerden biri de eski yönetici Abdurrahim Albayrak’tı… Sarı kırmızılı kulübe önemli hizmetlerde bulunan Abdurrahim Albayrak’ta, Ali Dürüst ile beraber rahmetli Turgan Ece’nin Florya’daki töreninde Prandelli ile tanıştı. Mert Çetin’in, çok kısa Albayrak’ı tanıtması ile Prandelli sarı kırmızılı eski yöneticiye içten bir selam verdi. Albayrak’ta İtalyan teknik adamın kişiliği, samimiyetine hayran kaldı. Pazartesi günü İzmir’e giderek Süper Kupa Finalinde Galatasaray’a destek verecek olan eski yönetici Abdurrahim Albayrak, Prandelli’nin de sarı kırmızılı kulüpte ilk resmi maçında kupa kaldırmasını gönülden istediğini dile getiriyor…


GALATASARAY'DAN ALS DERNEĞİ'NE 32 BİN TL BAĞIŞ

Tüm dünyada büyük ses getiren 'Iced Bucket Challange' kampanyasına destek veren Galatasaraylı futbolcular, bireysel bağışlar yerine takım halinde maddi bir yardımda bulundu. Teknik Direktör Cesare Prandelli, kaleci antrenörü Taffarel ve sarı kırmızılı takımda forma giyen 30 futbolcusan toplanan 32 bin TL, ALS derneğine bağışlandı



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Haberin Devamı

DOĞUM GÜNÜNÜ SEDEF ADASI’NDA KUTLADI

PAZAR günü Belçika’da White Star Kulübü ile oynanan hazırlık maçı dönüşünde takımına 2 gün izin veren Cesare Prandelli’de bu zaman dilimini değerlendirdi. Galatasaray Teknik direktörü Cesare Prandelli, Pazartesi günü sabah erkenden İstanbul’da kendisine tatil imkanı yarattı. Prandelli, yardımcıları ile birlikte Pazartesi sabahı Büyükada’ya gitti.

Büyükada’da güneşin tadını çıkaran ve Büyükada’yı gezen Prandelli, ardından da tekne turu yaptı. Pazartesi akşamı ise Sedef Adasında akşam yemeği yedi. 19 Ağustos tarihinde 57 yaşına giren Prandelli hem doğum gününde Sedef Adasında yemek yedi hem de Süper Kupa finali öncesinde oyuncuları ile tatil yapıp stres attı.

İKİ İYİ HABER

Haberin Devamı

GALATASARAY'da beklenen müjdeli haberler erken geldi. Sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Bruma ve Veysel Sarı takıma geri döndü. Galatasaray'ın iki başarılı oyuncusu da Fenerbahçe derbisinde oynamaya hazır hale geldi. Bruma ve Veysel, Galatasaray'ın dünkü antrenmanının tamamında takımla birlikte çalışırken, Süper Kupa finaline artık sayılı günler kala sarı kırmızılı takım Sneijder'ın da geri dönmesinin ardından bu sezon ilk kez tam kadro idman yaptı.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

AMRABAT: GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM

GALATASARAY’ın Faslı oyuncusu Amrabat’da Belçika’da maç sonu ve takım arkadaşı Burak Yılmaz’ın yaşadığı tartışmayı eleştirdi ve taraftara seslendi.

90 dakika bitiminde sık sık yurt dışında aynı manzaralarla karşılaştıkları ve Burak’ın maruz kaldığı durum hakkında Amrabat, “ Galatasaray’ın başarısı için herkesin destek olması gerekli. Burak çok iyi bir insan ve iyi bir golcü. Bir forvet oyuncusu olarak gol kaçırması bence gayet doğal ve normal. Bana göre yaşananlar hoş değildi. Bence böyle şeyler yaşanmamalıydı. Burak, Galatasaray’ın başarısı için elinden geleni yapan bir futbolcu. Kazanmak için birlik olmak gerekiyor. Kimse Galatasaray’dan büyük değil” dedi.

5+3+1 kuralı nedeni ile de takımdan gönderilme ihtimali bulunun Amrabat, bu konuda, “Olympiakos, Malaga ve İngiltere’den bazı kulüplerden transfer teklifi aldım. Galatasaray’da kalmak istiyorum. Ancak patron ben değilim. Gitmemi isterlerse bende gerekeni yaparım. Ama umarım burada kalırım” yorumunu yaptı.

Dünkü maçın tek golünü atan ve Sneijder ile de sahada çok iyi anlaşan Amrabat “ Sneijder 1.5 yıldır Galatasaray’da…İkimizde alt yapı eğitimimizi Hollanda’da aldık. O yüzden Sneijder, benim bende onun topla buluştuğuna nereye koşacağını, ne yapacağını çok iyi biliyorum. Birlikte oynarsak daha iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bugünkü maçta top hep bizdeydi. Kendimi de güçlü ve mutlu hissediyorum. Ancak önce Prandelli’nin güvenini kazanmam lazım. Arkadaşlarımın bana güvendiğini biliyorum. Süper Kupa’ya gelince, umarım 3.kez üst üste kazanacağız”

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


PRANDELLİ, TRABZONLU OYUNCUYU NEDEN İSTEMEDİ

İŞTE YANITI

SEZAR’ın genç prensi...Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin yeni sezonda bir sürprizi olacak. Trabzonsporlu Emre Güral transferini istemeyen Cesare Prandelli, sürpriz golcüsünü de buldu…Berk İsmail Ünsal… Burak Yılmaz ve Umut Bulut’tan oluşan forvet hattına takviye isteyen Prandelli, takımdaki 4.forvetini de Berk İsmail Ünsal olarak belirledi. Geçtiğimiz sezon Roberto Mancini’nin göreve gelir gelmez A Takım kadrosuna aldığı Berk İsmail Ünsal’ı Prandelli vatandaşı gibi gözüne kestirdi. Avusturya-Macaristan kampına götürdüğü genç futbolcunun azmi, fiziksel gücü ve son vuruşlarını beğenen Prandelli, önümüzdeki sezon 18 yaşındaki golcüyü Galatasaray A takımında tutma kararı aldı.

Emre Güral Değil İsmail Berk
Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’un kadro dışı bıraktığı Emre Güral, forvet hattına transfer yapmaya hazırlanan Galatasaray Kulübüne menajerler tarafından önerilmişti. Nitekim Emre Güral’ın bonservis bedeli de 750 bin Euro olduğu sarı kırmızılılara aktarıldı. Ancak Teknik Direktör Prandelli, transfer olarak Arsenalli Campbell’ı istediğini yineledi ve Emre Güral ismini önerenlere ise “ Takımdaki 4.forvetimiz Berk İsmail olacak. Geleceği parlak iyi bir futbolcu” diyerek menajerlerin önerdiği Trabzonlu oyuncu yerine Galatasaray alt yapısından yetişen Berk İsmail Ünsal’a kadroda yer vereceğinin altını çizdi.

SON ANTRENMAN TARAFTARLARIN ÖNÜNDE

Galatasaray, Süper Kupa finali öncesindeki son hazırlık maçını dolu tribünlere oynayacak. Sarı kırmızılıların Türkiye-Belçika ticari ilişkilerinin 50.yıl dönümü nedeniyle Belçika Hükümeti'nin daveti üzerine White Star takımı ile oynayacağı maçın biletleri tükendi. TSİ ile 19.00'da başlayacak olan Galatasaray maçını 13 bin sarı kırmızılı taraftarın izlemesi beklenirken Almanya, Hollanda, Fransa gibi çevredeki ülkelerden gelen gurbetçiler ise bilet bulamamaktan dert yandı



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


SİNAN GÜMÜŞ'E ESKİŞEHİRSPOR TALİP

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!