Erdoğan’a tam kadro destek

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’a tam kadro destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2014 01:10

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti’li ilçe belediye başkanları, Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’a destek vermek üzere bir araya geldi.

Haberin Devamı

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sonuna kadar destekliyoruz. İstikrar için, milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığı için, ekonomimizi güçlü bir hale getirdiği için, uluslararası arenada bizi hatrı sayılır bir ülke haline getirdiği için Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğiz” dedi. Başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye’yi sandık başına davet eden Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Sandık başına tıpış tıpış gidip oyumuzu kullanacağız” sözlerine atıfta bulunarak şunları söyledi:
“Seçmenimizden zorlamayla değil, tıpış tıpış değil. Gönülden gelerek oy kullanmalarını istiyoruz. Bir oy bir oydur. Tatilde olanlardan da istirham ediyoruz. 2-3 gün Ankara’nın sokakları boştu. Bugün trafikte gelirken sıkıştım. Demek ki Başkentliler geri dönmüş ve oy kullanacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!