Gurbetçi ailenin bulunduğu minibüs takla attı

Güncelleme Tarihi:

Gurbetçi ailenin bulunduğu minibüs takla attı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2014 13:09

Bolu'da gurbetçi ailenin bulunduğu minibüs takla atmasıyla üç yaşındaki İbrahim ve 18 yaşındaki Nurha kaza sonucu hayatını kaybetti. Minibüsü kullanan Ömer Çakar, çocuklarının hayatını kaybettiğini görünce sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Kaza bu sabah TEM otoyolu Çaydurt gişeleri mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Ömer Çakar yönetimindeki EL MV 530 plakalı minibüs, direksiyon kontrolünü kaybetmesi sebebiyle bariyerlere çarpıp takla attı. Ters dönen midibüste sürücü Ömer Çakar, eşi Suat Çakar ile çocukları Mahmut, Muhammed, Ali, Ceylan ve Meryem Çakar yaralanırken, araçtan fırlayan diğer çocukları 3 yaşındaki İbrahim Çakar ile 18 yaşındaki Nurha Çakar yaşamını yitirdi.

Polis ve ilk yardım ekipleri tarafından minibüsten güçlükle çıkarılan yaralılar Köroğlu Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazada iki çocuğunu kaybetmenin acısını yaşayan yaralı Ömer Çakar’ın, ambulansla hastaneye götürülmeden önce, ölen kızı Nurha’nın yol üzerinde battaniye sarılı cesedine sarılarak feryat etmesi yürekleri dağladı. Çakar’ı polisler güçlükle teselli edip ambulansla hastaneye gönderdi.

Haberin Devamı


GURBETÇİ AİLE KAZA YAPTI: 3 ÖLÜ, 7 YARALI

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, otomobilin devrilmesi sonucu biri hamile 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
Almanya'dan Yozgat'ın Çayıralan ilçesine tatile gelen gurbetçi ailenin bulunduğu, Yusuf Doğaner (23) idaresindeki KF N 3054 plakalı otomobil, Ankara-Yozgat karayolu Salmanlı köyü yol ayrımında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, hamile Yıldız Münch (48) ile Davut (25) ve Havva Gürler (21) hayatını kaybederken, sürücü ile Ahmet (44), Muhammet Sait (9), Neriman (42) ve Betül Doğaner (16), Dilara (15) ve Caner Münch (17) ise ağır yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Yerköy Devlet Hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

GEREDE'DE ZİNCİRLEME KAZA

Bolu’nun Gerede İlçesi’nde TIR, otomobil ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.
Kaza sabah saat 05.30’da, TEM Otoyolu Gerede gişeleri bağlantı yolu mevkiinde meydana geldi. Gerede yönüne giden Nugzar Sharashidez yönetimindeki PZ 089 plakalı TIR, önündeki Semih Alay’ın kullandığı 06 AZ 647 plakalı otomobile çarptı. Bu sırada arkadang elen Erkan Demir yönetimindeki 36 Turgutreis 010 plakalı yolcu otobüsü de TIR’a çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada kazada otomobilde bulunan Abdullah Alay ile otobüsteki yolculardan Nizam Gündüz yaşamını yitirirken, 9 kişi yaralandı. Yaralılar Bolu ve Gerede’de bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!