İhtiyaç sahibi vatandaşa ev

Güncelleme Tarihi:

İhtiyaç sahibi vatandaşa ev
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2014 01:27

MANİSA'nın Demirci İlçesi Hoşçalar Mahallesi'nde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ev yapıldı.

Haberin Devamı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ihtiyaç sahibi Emine Yanar için yaptırdığı evin teslim törenine Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, MHP'li Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İslam Köse, Vakıf Mütevelli Heyeti ve mahalle sakinleri katıldı. Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, ihtiyaç sahipleri tarafından kullanılması gereken paranın yerine ulaştığını söyleyerek, "Bizler hayırlara vesile oluyor ve dualar alıyoruz. Vakfımız, Türkiye'de ve ilçemizde örnek çalışmalar sergiliyor. Öyle ki ihtiyaç sahiplerinin bizlere müracaat etmelerine gerek kalmadan evlerinde durumları tespit edilir hale geldi. Hastalar, yaşlılar, bakıma muhtaçlar, engelliler ve ihtiyaç sahipleri tüm yardımlardan faydalanabiliyor" dedi. Yeni evine kavuşan Emine Yanar, çok mutlu olduğunu belirterek evin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haberin Devamı

"EV EDİNDİRME PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik ise, kimsesiz oldukları tespit edilen vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına çalıştıklarını söyledi. Çelik, Hoşçalar Mahallesi'nde bir süre önce trafik kazasında eşini kaybeden Emine Yanar'ın eski, ahşap bir evde kaldığını tespit ettiklerini söyleyerek, "Zaman kaybetmeden çalışmalara başladık ve fon kurulumuzun onayıyla kısa sürede Emine Yanar'a daha sağlıklı yaşanabilir bir evi yaparak hizmetine sunduk. Ev edindirme projelerimiz devam ediyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!