Beklemek artık kolaylaştı!

Güncelleme Tarihi:

Beklemek artık kolaylaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2014 01:01

TÜRKİYE’ye gelen turist sayısındaki hızlı artış havalimanlarında özel hizmet verilen noktaların çoğalmasında etkili oluyor.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda TAV ve Mastercard işbirliği ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlarda yeni bir ‘Comfort Lounge’ salonu hizmete girdi. Mastercard Doğu Avrupa Bölgesi Genel Müdürü Mete Güney, İstanbul’un Avrupa’nın üçüncü dünyanın da yedinci en çok ziyaret edilen şehri olduğunu belirterek, “Bu sayı her yıl yüzde 15 civarında artıyor. 2016’da Paris’i geride bırakacak” dedi. Güney, havalimanına açılan bu tarz tesislerle herkesin keyifsiz kabul ettiği beklemenin kolaylaştığına dikkat çekti. TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan ise bu anlaşma ile İstanbul, Ankara ve Bodrum’dan sonra İzmir’de de Mastercard kullanıcılarına yüzde 60 indirim yapılacağını anlattı. TAV’ın Türkiye’deki 26 özel salonundan biri olan İzmir’deki salon 550 metrekare ve 90 kişi kapasiteli.
Diğer taraftan havaliman-larından TAV passport sahipleri hızlı geçiş kontuarlarını kullanırken, Mastercard ile yapılan ortak bir çalışmada, TAV kart sahibi olmayan ve bu hizmetten faydalanmak isteyenler içine tek kerelik geçiş hakkı (tek x-ray) veren ‘kiosk’lar hizmete sokulacak.Kioskların yılbaşından önce pilot olarak seçilen Ankara ve İzmir’deki havaalanlarında kullanılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!