Rektörden birincilere yemek

Güncelleme Tarihi:

Rektörden birincilere yemek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2014 17:18

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, üniversitenin 32’nci dönem birincileri, Senato ve Yönetim Kurulu üyelerine Eylül Köşk’te bir yemek verdi.

Haberin Devamı

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Recep Yaparel, Prof. Dr. Murat Özgören, Mali İşler Koordinatörü Prof. Dr. Alp Timur, Genel Sekreter Prof. Dr. Can Karaca, Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Abidin Öztürk, Rektör Başdanışmanı Yrd. Doç. Dr. Kenan Kırkpınar, dekanlar, müdürler ve senatörlerin katıldığı yemek, başarılı mezunların lisans eğitimlerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi’ndeki eğitimlerine yüksek lisans ve akademik adımlarla devam etmek istediklerini ifade eden açıklamaları ile samimi bir ortamda gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, hızla büyüyen ve gelişen Dokuz Eylül Üniversitesi’nin böylesi geleneksel organizasyonlarla kurumsal yapısını ve başarılı mezunları ile bağlarını güçlendirdiğini belirtirken, genç mezunlar için hazırlanan özel kartvizitleri hediye etti.
Rektör Prof. Dr. Füzün’ün daveti ile kısa birer konuşma yapan başarılı mezunların pek çoğu ise aldıkları eğitimden duydukları memnuniyeti, öğretim kadroları ile kurdukları sağlam iletişimi ve başarı ile noktaladıkları lisans eğitimlerinin ardından yüksek lisans eğitimlerini de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde sürdürerek akademik yönde ilerlemeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Devlet Konservatuvarı’ndan bir grup öğretim elemanının sunduğu müzik dinletisi ile sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen Dokuz Eylül Üniversitesi 32. Yıl Dönem Birincileri ile Senato ve Yönetim Kurulu Yemeği’nin, önümüzdeki yıllarda Üniversitenin kuruluş tarihi olan 20 Temmuz’larda gelenekselleşerek devam etmesinin planlandığı belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!