Çürüyen üst geçit kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Çürüyen üst geçit kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2014 01:27

Kaplaması düştükten sonra çürüdüğü ortaya çıkan Mithatpaşa Caddesi’ndeki yaya üst geçidi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kaldırıldı.

Haberin Devamı


Üst geçitin çürüdüğünün ortaya çıkmasının ardından Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı, “20 yıldır kullanılıyordu” açıklaması gözleri, Kızılay, Ulus ve Sıhhiye’deki diğer üst geçitleri çevirdi.
Ankara Hürriyet, kent merkezindeki diğer üst geçitleri fotoğrafladı. Bazı üst geçitlerdeki paslanmalar dikkat çekerken, rutin kontollerin devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi yetkilileri, şunları söyledi:

PANİK YAPACAK DURUM YOK

“Üst geçitleri sürekli olarak kontrol altında tutuyoruz. Pas tutan demirleri gerektiğinde kazıyarak boya atıyor, gerektiğinde ise analizlerini alarak kaldırıyoruz. Bu noktada panik yapacak bir durum yok. Başkent’in üst geçitleri sağlam. Kendi birimlerimiz gördükleri problemlere anında müdahale ediyor. Ayrıca bizim gördüklerimizin yanı sıra Mavi Masa 153’e bırakılan çağrıları ve basın organları aracılığıyla çıkan anlık durumlara da zaman kaybetmeden bakıyoruz. Bu noktada bize bildirilen her türlü çağrıyı karşılıksız bırakmıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!