Uçak beklemek şimdi keyifli

Güncelleme Tarihi:

Uçak beklemek şimdi keyifli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2014 01:01

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, yolcu yakınlarının hayatlarını kolaylaştırmak için yola çıktıklarını söyledi,

Haberin Devamı

"İzmir'de de Mastercard kullanıcılarına yüzde 60'a varan indirimlerin sunulduğu Conford Lounge'u yaklaşık hizmete soktuk. Burada Mastercard sahipleri ister yemeklerini yiyip dinlenebilir, isterlerse duşlarını alıp playstation oynayabilir. Ayrıca aileler çocuklarını görevlilerin olduğu oyun alanlarına bırakabilecek" dedi.

Almanya da özendi

İzmir'deki salonun 550 metrekarelik alana sahip olduğunu aktaran İşbulan, "Salonda aynı anda 90 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Gün boyunca olan sirkülasyon sonucu ağırladığımız kişi sayısı 150'yi buluyor" diye konuştu. Geçen yıl Türkiye çapındaki 24 salonda 2 milyon 800 bin yolcuyu konuk ettiklerini vurgulayan İşbulan, "İzmir'deki bu yerimiz de açılan 25'inci salonumuz oldu. Yine Bodrum'da 15 Temmuz'da iç hatlar comfort lounge'yi hayata geçirdik. Lounge tarzımız ülke sınırlarını da aştı. Önümüzdeki aylarda Almanya'da Stuttgart, Münih ve Frankfurt'ta da 3 adet confort lounge'ı hizmete sokacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!