Ali Düşmez'den amatörlere 500 bin TL'lik müjde

Güncelleme Tarihi:

Ali Düşmezden amatörlere 500 bin TLlik müjde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2014 17:42

İstanbul Amatörlerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın verdiği 1000 kişilik iftarda Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve TASK Genel Başkanı Federasyon yönetim kurul üyesi Ali Düşmez müjdeyi verdi.

Haberin Devamı

Ali Düşmez Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ında amatörlere büyük destek verdiğini hatırlatarak şöyle konuştu;

"İstanbul'da 5 tane futbol sahası çimlendirilecek ve amötürlerin hizmetine verilecek. Bakırköy Belediye ve Ayazağı Statları ile amatörlere malzeme yardımı desteğe sürecek. Amatör kulüplerimize geçen ay 500 bin TL dağıtıldı, bunun devamı gelecek, Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'in katkılarıyla filiz vize, lisans transfer işlemlerinde ve Türkiye Futbol Federasyonunda katılım payında büyük indirimler yapılacak 2014-21015 sezonunda Türkiye genelinde 6000'e yakın amatör kulüp ve 25 bin takımın faydalanacağı rahat nefes alacağı destek sağlandı. Ve kitapçıktada bu hizmetler açıklanarak yürürlüğe girdi. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i bu desteklerinden dolayı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Bakanı Çağataş Kılıç'a teşekkürü borç biliriz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!