Pekdaş'tan zabıtaya teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Pekdaştan zabıtaya teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2014 01:14

Zabıta teşkilatının 58. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Zabıta amirlerini makamında kabul eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, hem gündüz hem de gece denetimler yaparak işporta ve seyyara göz açtırmayan ekipleri kutladı.

Haberin Devamı

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli amirler Zabıta teşkilatının 58. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti. Konak Belediyesi Zabıta Müdürü Engin Çetin, kendilerine verdiği destekten ötürü Başkan Pekdaş'a teşekkür etti. Başkan Pekdaş da işportaya, seyyara ve işgaliyeye göz açtırmayan zabıta ekiplerini kutladı. Kısa sürede çok yol aldıklarını belirten Başkan Pekdaş, İzmir'in merkez ilçesi olmanın getirdiği ekstra yoğunluğa rağmen, özellikle Kıbrısşehitleri, Kordon, Güzelyalı ve Konak Meydanı gibi merkezlerde denetimlerin gece gündüz sürdüğünü söyledi. Başkan Pekdaş, "Konak'ta sadece gündüz değil, gece de yoğun bir çalışma temposu var. İlçe belediyesi olarak bizim görevimiz insana dokunan sosyal politikalar üretmek. İşimiz çok zor olabilir ama ben zabıta ekiplerimize güveniyorum, başaracaklarına inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Zabıtaların sadece işporta ve seyyara karşı mücadele vermediğini aynı zamanda vatandaşların gıda güvenliğini korumakla da yükümlü olduğunu belirten Pekdaş, sürdürülen denetimlere Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden ekiplerin de destek vermesinin önemli olduğunu söyledi. İzmir'de gece denetim ekibine sahip tek ilçenin Konak olduğunu dile getiren Pekdaş, "Zabıtanın tek bir çalışma alanı yoktur. Ekiplerimiz ilçenin her yerinde, her sokağında görev yapıyor. Konak merkez ilçe olduğu için burada hep birlikte, işbirliği içinde çalışmamız gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte hareket ederek özellikle Kıbrıs Şehitleri, Konak Meydanı ve Güzelyalı gibi gece saatlerinde de yoğunluğun yaşandığı bölgelerde denetimler yapıyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!