Dündar, "Sandığa gitmeyenler bir daha Atatürk'ü ağzına almasın"

Güncelleme Tarihi:

Dündar, Sandığa gitmeyenler bir daha Atatürkü ağzına almasın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2014 01:14

AYDIN'da Efeler Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen sohbete konuşmacı olarak katılan gazeteci Uğur Dündar, "Sandığa gitmeyen, bir daha Atatürk'ün adını ağzına almasın" dedi. Aynı etkinlikte konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel de seçime katılım oranının yüksek olması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı



Efeler Belediyesi Kent Konseyi tarafından Nevzat Biçer Nikah Salonu'nda 2'incisi düzenlenen sohbet etkinliklerine konuşmacı olarak gazeteci Uğur Dündar ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir, kent konseyi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda kişinin katıldığı programda konuşan Uğur Dündar, Cumhurbaşkanlığı seçiminin bir rejim seçimi olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
"Herkes bugünlerde ortaya çıkan Bilal Erdoğan'ın tapelerini büyük dikkatle okusun. Orada geleceğe dönük olarak nelerin planlandığını, kadın, çocuklarımız ve Türkiye'nin geleceği için nasıl bir öngörünün hayata geçirilmek istendiği net biçimde belli. Bundan daha büyük bir uyarı olamaz. Herkes okuduğunda net bir şekilde görecek. Dolayısıyla 10 Ağustos bir Türk icadı olan ve çevresine karanlık saçan ampulü sökebilmek için doğan ilk önemli fırsatlardan bir tanesidir. ‘Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' diye slogan atanların sandığa mutlaka gitmesi gerekir. Sandığa gitmeyen, bir daha Atatürk'ün adını ağzına almasın."

Haberin Devamı

SERTEL; MUHALEFETE, MUHALEFET EDİLMEZ
Başbakan Erdoğan'ın Gezi Olayları'ndan sonra ülkeyi yönetemez duruma geldiğini iddia eden TGC Başkanı Atilla Sertel de sandığa gitmenin önemini anlattı. Sertel, muhalefete muhalefet etmenin çok sevildiğini ifade ederken şöyle konuştu:
"Muhalefete muhalefet edilmez, iktidara muhalefet edilir. Şimdiye kadar gündem değiştirmeyi çok iyi becerdiler. ama artık ülke gündemi Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenemiyor. Başbakan gezi olaylarından sonra ülkeyi yönetemez hale geldi. Çünkü Gezi Parkı için hazırlanan projeyi gerçekleştiremedi, halka yenildi. o gün yanında olan polisleri, bugün gözaltına aldırıyor. Siz IŞİD'e terörist diyemeyenlersiniz."
Sohbet ardından katılımcılar Dündar ve Sertel ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!